TAJNE  izlaze NA VIDJELO,a ovi znaci ce morati da se suoce sa BOLNOM ISTINOM!

TAJNE izlaze NA VIDJELO,a ovi znaci ce morati da se suoce sa BOLNOM ISTINOM!

3. studenoga 2023. 0 By Maja

Do kraja mjeseca ovi znaci ce saznati istinu koja ce im slomiti srce. Stizu im teski dani u kojima ce se morati pomiriti sa cinjenincom da su zivjeli u zabludi.

BLIZANCI

Vi ste znak koji voli cijelim srcem i koji nikada ne prestaje da se bori za svoju ljubavnu srecu. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada harmonija, jer vi niste osoba koja je previse sklona svadjama. Volite svog partnera kao nikoga drugog na ovom svijetu jer vi ste do sada prosli kroz mnogo toga. Nije vam uvijek bilo lako ali ste uspjeli da se izborite za ljubav koja vama tako mnogo znaci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da su i nesuglasice ponekad dio vase veze, ali one su nista naspram ljubavi koju vi osjecate prema voljenoj osobi. Mnogi vam zavide na sloznosti, a i vi sami mislite da imate savsrenu vezu u kojoj vladaju velika ljubav i povjerenje. Nazalost do kraja mjeseca novembra vi cete imati mnoge probleme jer istina ce izaci na vidjelo koja ce vam slomiti srce.

Pred vama je naime saznanje da niste jedina ljubav u partnerovom zivotu. Mnogo toga se desava o cemu vi nista ne znate jer vas partner koliko god bio neposten prema vama nije zelio da vas povrijedi. Vi cete se suociti sa slomljenim srcem jer pred vama su desavanja u koja na pocetku ni sami necete moci vjerovati.

Velike promjene ce nastupiti i mada ce se vas partner mnogo pokajati, vi necete moci oprostiti. Zivjeli ste u zabludi da imate savrsenu vezu, ali do kraja mjeseca novembra vi cete morati da se suocite sa velikom tugom. Lako vam nece biit jer pred vama je istina koja ce vas mnogo zaboljeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2