Ljubavni horoskop za subotu: Dok ce necija ljubav trpeti-necija ce zablistati!

Ljubavni horoskop za subotu: Dok ce necija ljubav trpeti-necija ce zablistati!

4. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Emocije dajte u prvi plan i pokusajte da ih pokazete. Neka i vase srce zna i sta vam je ciniti i kako da se ponasate.Vas partner je dosta zatvoren, a vi morate znati cemu vodi vasa veza.Hocete tacno znati sta danas mozete ocekivati.

 

BIK

Cini se da niste zaljubljeni ili se samo vesto pretvarate.Od vas se iscekuje da budete  neko ko ce znati da se postavi kako god mora.Jednostavno  se morate povijati onako kako vetar duva. To znaci kako  vam situacija nalaze.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav ce ovog dana da zataji i da vam se pokaze kao sporna. Vreme je  da se srede vase emocije i da se zna sta vam je ciniti.Zapadate  u stanje monotonije pa gledajte da se izbavite kako znate.

 

RAK

Vas osecaj da se morate  nadati ostvarenju sna, kao da se gubi. Nesto ce vam danas poljuljati vase nade, i vreme je da se srede vasi koraci.  Bez nade nista, pa ako jos i nadu pogubite, izgubili ste sve.Ko zeli, taj i ostvari.

 

LAV

Vasa sreca ce da bude osencena senkom tuge. Vasa ce ljubavna  veza da trpi i ono  sto ste mislili da ne mora. Moracete da se nosite sa situacijom koja nece biti prijatna. Zato budite strpljivi i pokazite da ste spremni trpeti za radi srece!

 

DEVICA

Suvise ste spremni da se danas  opustite i pokazete partneru  sta zelite. Bice to jedna nova situacija  u kojoj cete zeleti mir i drustvo u dvoje. Srce ce vam kucati u zaru jednog iznenadjenja, koje ce biti prijatno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2