Ljubavni horoskop za subotu: Dok ce necija ljubav trpeti-necija ce zablistati!

Ljubavni horoskop za subotu: Dok ce necija ljubav trpeti-necija ce zablistati!

4. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i pomislili da ce biti drugacije,  danas cete se razuveriti. Nema sanse da se srede vase misli i da vas neko  uveri u osecanja.Malo ste nesigurni u ljubav jedne osobe koja vas  voli, ali cete se danas uveriti.

 

SKORPIJA

Vi biste se  rado mirili sa nekim, ali se oboje silno inatite. Da ce vasa  ljubav da nadjaca vas obostrani inat, u to sumnjate. Vasa  nezna osecanja ce zablistati  kad vas partner iznenadi sa buketom u znak izvinjenja.

 

STRELAC

Niste spremni da se nosite u novonastaloj situaciji. Sve je do vas jer morate prevladati situaciju koja vas muci. Izdignite se iznad problema u kojem ste i bar danas uzivajte u trenutku koji ce se zbiti  spontano.

 

JARAC

Da ste bili u prilici koja vas  moze izvesti napred i dati vam samopouzdanje, niste ni svesni. Osecate kao da ste propustili nesto vazno, a sto se tice vas. Zato se danas ponasajte oprezno, pazeci da vam partner  ne obeca nesto, pa prekrsi.Drzite ga za rec!

 

VODOLIJA

Vreme je da se pomirite sa greskama koje ste pocinili ranije. Od vas  se ceka da budete   neko ko ce se morati pomiriti sa greskama, i prihvatiti cinjenicno stanje. Vreme je da se na njima i naucite i da vas  one sada opamete.

 

RIBA

Ucinite sve da ovaj dan bude lep i da vas  on ucini dobro raspolozenim. Malo pozitivne energije, malo samopouzdanja i sve ce biti kako zelite. Jedno lice ce vam ulepsati dan, a vasa ljubav  ciniti da bude i uspesniji nego ikada pre!

Stranice: 1 2