Najlepsi trenuci slede u zivotu Raka,Bik i Lav spremni na sve,a evo zasto BLAGO VODOLIJAMA…

Najlepsi trenuci slede u zivotu Raka,Bik i Lav spremni na sve,a evo zasto BLAGO VODOLIJAMA…

4. studenoga 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste zodijak koji je za svoju ljubavnu srecu spreman sve da ucini. Mnogo cinite kako bi vas partner bio samo sretan ali mnogo truda kojeg ulazete kao da niko ne primjeti. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji se svoje ljubavne srece nikada nece odreci.

Mnogo cinite kako bi vam krenulo na bolje, jer vi ste zodijak koji nikada ne odustaje od svoje ljubavne srece. Jako vam je bitno da  je vas partner sretan, ali pri tome cesto zaboravite na svoju vlastitu srecu. Vi ste neko ko pokusava sve kako bi veza u kojoj se nalazite bila samo sretna. U narednom periodu vas ocekuju neka desavanja koja ce vas mnogo uzrujati, ali vi cete biti spremni na sve kako bi sacuvali ljubav voljene osobe.

Spremni ste na sve da sacuvate ljubavnu srecu koja vama  tako mnogo znaci. Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu i na tome se nikad nista nije promjenilo. Pred vama su desavanja u kojima cete vi uciniti sve kako bi sacuvali ljubav koja vama tako mnogo znaci.

Vrijeme ce pokazati da li ste bili u pravu, jer vas partner koliko god se vi trudili nece mnogo cijeniti sve sto cinite za njega. Ipak vi ne mozete drugacije nego da se borite za srecu koja je vama od najveceg znacaja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2