Subota moze biti  NAJSRECNIJI DAN ako ste rodjeni u ovom znaku, a dva ce biti razocarani!

Subota moze biti NAJSRECNIJI DAN ako ste rodjeni u ovom znaku, a dva ce biti razocarani!

4. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se malo opustte i da pokusate da se radujete. Ovaj dan ne mora da bude najsrecniji dan za vas, ali moze biti daleko bolji od drugih. Nekome cete zapasti za oko i tako poceti da se radujete zbog neocekivane romanse koja sledi.

 

BIK

Oko vas se uvek vrti srec novac, ili vam je novac i najvaznija stvar u zivotu.Zasto ste takvi i kad ste postali takav materijalista? Nije valda novac vazniji od zivota, ljubavi, sloge i prijatelja? Danas ce vas na ispit da stavi jedna situacija gde cete se pokazati ko ste!

 

BLIZANCI

Zasto planete tako brzo i reagujete a da niste sagovornika culi do kraja? Ako je iz navike, vise tako nece moci. Bar vs partner vise nece trpeti sto se tice takvog ponasanja. Danas ce vam podvuci crtu i uprkos ljubavi reci da je dosta vase galame!

 

RAK

Na reakcije partnera koje ce i danas biti ishitrene , stavicete tacku. Ne znate zasto to niste i pre ali bar danas nije kasno. Ili ce vas uvazavati i biti  tolerantan, ili necete vise biti skupa. U dusi ste razocarani vec odvno, ali danas ce vase razocarenje kulminirati.

 

LAV

Glumite da ste suvise hrabri, ali na delu to ne pokazujete.Vas partner vas hvata na tome i koristi situaciju da cini sta mu volja.  Suvise ste mu pustili i sada cete morati da zategnete. Kako se suvise osilio, lako vas moze prevariti.

 

DEVICA

Mozda biste mogli bar danas da se malo opustite i radujete. Dugo ste pod utioskom tge i srece koja vas nece.  Drustvo ce za vas da ucini nesto lepo kako bist se radovali. Verujte da sreca postoji, samo je treba dosegnuti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2