Subota moze biti  NAJSRECNIJI DAN ako ste rodjeni u ovom znaku, a dva ce biti razocarani!

Subota moze biti NAJSRECNIJI DAN ako ste rodjeni u ovom znaku, a dva ce biti razocarani!

4. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako niste bili sigurni u sebe, bili ste u partnera.Kako se njegovo ponasanje pocelo da menja iz casa u cas, shvatili ste da sledio nesto krupno. Dnas tek sledi razocarenje koje ste predosecali. Grizlo vas je i nagrizalo kao crv jabuku.

 

SKORPIJA

Slede neki lepi nagovestaji, ali nemojte se radovati. Cekajte jos malo da se iznenadite, i odglumite da ste iznenadjeni. Ovaj dan ce biti vas najsrecniji dan, a vi  srecnik zodijk. Jos malo se drzite kao da ste iznenadjeni situacijom koja vas je snasla na srecu.

 

STRELAC

Budite malo uporniji kod jedne ribe, mada misle da ste nemoguca kombinacija. Zasto, kada svi znaju da se suprotnosti privlace?Od vas se ceka da ucinite sve  i da konacno dokazete svima da ste pravi par.

 

JARAC

Vreme je da se radujete ovom danu, mada to retko cinite. Uvek se drzite  da ste sa strane i vreme je da se malo istaknete. Isaturite se u porvi plan i pokazite da ste srecni. Zasto da se ne radujete?

 

VODOLIJA

Imate odredjene planove za danas i idite za njima.Zasto mogu svi, a da vi ne mozete? Do sada ste mogli mnogo, ali vas snaga izdaje. Ako zelite plan i znate cilj, vreme je da sami sebe osnazite.

 

RIBE

Plivate kako znate i sta vam je vesni ste, ali ce vas vase srce morati da slusa. Pokazite da cete biti snazni i da znate sta hocete. Jedan strelac je vas cilj, pa pokazite da vas  zanima i da cete ga osvojiti po cenu svega.

Stranice: 1 2