Ljubavni horoskop za NEDELJU predvidja nekima SUZE BOLA, dok se drugi nece zaliti….

Ljubavni horoskop za NEDELJU predvidja nekima SUZE BOLA, dok se drugi nece zaliti….

5. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede neke vase situacije, koje niste predvideli.Pre ili kasnije, moracete da drugacije sagledate stvari. Od vas se ceka da posatanete deo koji ce znati da donosi resenja u dogledno vreme. Partner ceka na vas potez.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vaseg emotivnog zivota izdvaja se jedan period. Samo o njemu mislite i skroz ste se povukli sa polja emocija. Nije dobro sto stojite u mestu i zivite od proslosti. Zivot protice pored vas, trgnite se!

 

BLIZANCI

Vase zaspale emocije se moraju razbuditi, i vi sa njima. Vas partner ce pokazati strpljenje jos malo, ali ne zadugo.Od vas se ceka da ucinite nesto po pitanju  vase emotivne veze. Ili je spasite ili je prekinite.

 

RAK

Vasa ce ljubav zaboleti i postati reka suza. Sta se odjednom  zbilo, ni samima vam nece biti jasno. Kao da je neko sasekao vasu srecu u momentu, partner ce da vam okrene  ledja.Da li je u pitanju neko drugi ili je neko napravio spletku, tek cete videti!?

 

LAV

Danas cete morati da skupiti snage i da  pogazite malo svoj ponos. Od vas se ceka  da ucinite jedan potez i da se partneru izvinete za sve. Nemojte se praviti da ne znate gde ste pogresili.  Sve vase greske se svode na preteranu ljubomoru i vas ogroman ponos.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce krenuti malo boljim smerom i vreme je da se radujete. Susret sa bliskim prijateljima ce vam dati snagu da se sredite i da budete raspolozeniji.Mozda ce to uticati da se i vasa veza znatno popravi i da malo ozivite monotoniju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2