NEDELJA-vreme je za nove JESENJE LJUBAVI, Skorpiji da razresi racune sa nekim!

NEDELJA-vreme je za nove JESENJE LJUBAVI, Skorpiji da razresi racune sa nekim!

5. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Ovaj dan ce biti poseban ako i sami ucinite malo da bude.Imacete  neke lepe situacije koje ce vas povuci da napravite mali pomak. Vreme je da se srede vase zelje, ap ucinite sebi da vam bude bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pogledajte malo napred i ponadajte se onoj boljoj strani zivota. Zasto sve gledate kroz ono lose sto je bilo.Ovo je novi dan za vas i vreme je da budete neko ko ce nastojati da ga ucini lepsim. Okrenite list u svoju korist.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca da ste na ivici da se jos mozete boriti.  Pokazite da jos niste poklekli i da vas niko nece obeshrabriti. Od vas se ceka da pokazete da cete dati zadnje atome snage da se  sve okrene kako treba. I da konacno prodisete ovog dana.

 

RAK

Vreme je za novu jesenju ljubav koju i ne slutite. Od vas se ceka da budete  onaj ko nece kriti simpoatije i ko ce samo da ih spoji sa onim sto dodju. Danas  sledi fatalni susret i pocetak nove ljubavi na porvi pogled. A vi ste srecnik zodijak!

 

LAV

Da se morate resiti po pitanju jedne osobe, morate bez odlaganja.Neki razgovori su vam ostali nedovrseni. Nije vam red da takvi i ostanu i vreme je da ih dovrsite. Zapravo, mozda ce vas neko probati da  iznervira, pa cete tako okoncati  spontano  ono sto treba.

 

DEVICA

Vreme je da se resite na jedan pogled i na ono  sto vam se nudi. Neko vas simpatise pa ce vas ocarati samo jednim jedinim pogledom.Vreme je za novu jesenju ljubav koja ce vas poneti samo u jednom trenutku ovoga dana.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2