Ovi znaci ce DO KRAJA MJESECA RASKINUTI sa voljenom osobom! Nece im biti lako!

Ovi znaci ce DO KRAJA MJESECA RASKINUTI sa voljenom osobom! Nece im biti lako!

5. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je raskid sa osobom koju vole najvise na svijetu. Ali jedno je istina, ovi znaci nikada ne okrecu ledja bez razloga. Njihov svijet ce da se srusi, ali preko nekih stvari oni nikada ne prelaze.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji voli iskreno i samo cijelim srcem. Za vas je ljubav bila i ostala nesto posebno, nesto sto se cuva, postuje i cijeni. Za ljubav bi vi ucinili sve jer ne umijete da volite lazno. Vasa osjecanja su iskrena i tako je uvijek bilo.

Dok niste upoznali vaseg sadasnjeg partnera mislili ste da pravu ljubav necete pronaci, ali sada ste samo sretni sa osobom koja vama znaci sve. Mnogo volite svog partnera, jer zajedno ste do sada prosli mnogo. Usponi i padovi su pripadali vasoj vezi, ali uvijek ste znali da se izborite za ljubav koja vama tako mnogo znaci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi ste sretni, ali nazalost toj sreci uskoro dolazi kraj. Povjerenje je za vas stub svake veze, upravo to povjerenje ce biti sruseno. Do kraja mjeseca vi saznajete nesto sto  ce vam slomiti srce. Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna.

Mada se je ta prevara desila jos davno, vi preko toga necete moci ali ni zeljeti preci. Slomljenog srca cete raskinuti vezu koja vama tako mnogo znaci. Vas partner ce se kajati,  ali vi preko svog ponosa necete moci preci.

Bice vam tesko, ali to je sve sto cete moci uciniti. Rado bi mozda i oprostili, ali toliko nepovjerenja vase srce nece moci podnijeti. Jedan tezak period je pred vama koji ce od vas zahtijevati mnogo, ali vi necete popustiti.

Vi znate koliko vrijedite i da samo iskrenu ljubav zasluzujete. Koliko god vas boljelo necete moci preci preko prevare koja ce  u vama srusiti sve. Nikada necete oprostiti jer bez povjerenja za vas nema ni ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2