Evo koji znakovi ce DO KRAJA MJESECA  izgovoriti SUDBONOSNO DA!

Evo koji znakovi ce DO KRAJA MJESECA izgovoriti SUDBONOSNO DA!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna sreca. Njihova ljubav je jaca nego ikada, ali sudbonosno da jos nisu izgovorili. To ce do kraja mjeseca da se promjeni i niko sretniji od njih nece biti. Vrijeme je za vjencanje njihovih snova.

BIK

Vasa veza nije uvijek bila pod sretnom zvijezdom, ali vi u pravu ljubav nikada niste gubili vjeru. Znali ste kada ste upoznali svog partnera da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot. Nije vam bilo lako, mnogo trnja  je bilo na vasem putu ali to vasu ljubav nije moglo da zaustavi.

Sa svakim problemom koji je vladao u vasoj vezi, vi ste postajali samo jaci. Vi kao zodijak ste inace emotivni kada je vas partner u pitanju. Nikada ne biste dozvolili da povrijedite svog partnera jer on je od samog pocetka bio vase sve. Mnogo ga volite i ne zelite da zamislite zivot bez vase velike ljubavi.

Naravno da i u vasoj vezi bude manjih nesuglasica ali zajedno rijesavate svaki problem. Vi volite cijelim srcem, ali ono sto vasu vezu krasi je veliko povjerenje koje imate jedno prema drugom. Do sada niste mnogo davali znacenja vjencanju, jer vi ste sretni i vasu ljubav nista ne moze da promjeni. Ali do kraja mjeseca ce doci so predivnih promjena koje ce napokon rezultirati vjencanjem vasih snova. Uplovicete u bracnu luku sa osobom koju volite najvise na svijetu.

Pred vama je vjencanje koje nece mnogo promjeniti jer vi cete se i dalje iskreno voljeti kao i prije. Ali kao bracni par imacete malo vise odgovornosti, ali ni to za vas nece biti prepreka.

Vasa ljubav je jaka i ona ce trajati. Necete se promjeniti jer ste naucili da se borite za zajednicku srecu. Uvijek cete biti podrska jedno drugom. Ali to zapravo i jeste prava, iskrena ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2