IZABERI PISMO i saznaj KAKVU PORUKU je KARMA za tebe OSTAVILA! Da li imas  RAZLOGA da se  PLASIS?!

IZABERI PISMO i saznaj KAKVU PORUKU je KARMA za tebe OSTAVILA! Da li imas RAZLOGA da se PLASIS?!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

PISMO BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek borila posteno i iskreno za svoju srecu. Uvijek si imao velike ciljeve i nikada nisi prestao da se nadas, ali i trudis za ono sto ti je u zivotu bitno. Iza tebe su razni problemi, ali ti nikada nisi prestao da se  nadas svojoj sreci. Za istu tu srecu si se uvijek borio kao malo ko drugi, jer uvijek si se samo na sebe i svoje mogucnosti oslanjao. Veliki si borac koji se nikada ne predaje losoj sreci jer ti znas da si zasluzio da budes sretan i zadovoljan u svim zivotu.

Da li karma misli isto? Naravno, jer pred tobom je pismo koje ti porucuje da ces ti u svom zivotu imati mnogo srece.

Nemas potrebe da se brines karmine kazne, jer tvoj put je uvijek bio posten i iskren. Nikada nisi povrijedio tudja osjecanja, jer ti si osoba dobre duse koja se uvijek nada samo dobru. Pismo koje si izabrao sluti velikim promjenama na bolje  u tvom zivotu jer sreca ce tebi posebno biti naklonjena.

Pred tobom je sreca koju si uvijek zelio, jer karma tebe moze samo da nagradi.

Postenje i iskrenost koje ti posjedujes ce ti donijeti samo sretna desavanja jer ti si uvijek bio samo jedna dobra dusa. Pred tobom su predivna desavanja jer pismo koje si izbarao otkriva da je tebi samo velika sreca sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2