Izaberi svoje SRECNO SRCE i saznaces  sta ti MESEC NOVEMBAR DONOSI na polju LJUBAVI!

Izaberi svoje SRECNO SRCE i saznaces sta ti MESEC NOVEMBAR DONOSI na polju LJUBAVI!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

SRCE BROJ  1

Ti si osoba koja je mnogo razocarenja vidjela u zadnje vrijeme. Ma koliko se ti borio za svoju ljubavnu srecu, ona ti nije bila naklonjena. Mnogo si emotivna osoba koja ne umije , ali i koja ne pokusava da sakrije svoja iskrena osjecanja. Mozda bi i tebi bilo lakse da si prema nekim ljubavima bio drugaciji, ali tvoje emocije su uvijek bile iskrene i ti se nikada nisi zelio mijenjati. Iza tebe mozda jesu velika razocarenja i ljubavna bol, ali sudbina sa tobom ima predivne planove.

Tebi  u mjesecu novembru slijedi velika ljubavna sreca koja te je so sada znala zaobici. Ti ces sresti osobu koja je vrijedna tvoje  iskrene ljubavi. Ljubav na prvi pogled je pre tobom koji ce cijeli tvoj zivot da promjeni. Ljubavna sreca je pred tobom koja ce tvoj zivot zauvijek promijeniti. Zasluzio si samo iskrenu ljubav i ona ce u ovom mjesece napokon da pokuca na tvoja vrata. Pred tobom je sreca kakvoj se nikada nisi mogao nadati, jer srce koje si izabrao u tvoj zivot donosi ljubav koja ti je uvijek bila sudjena.

 

SRCE BROJ 2

Ovaj mjesec donosi neke promjene u tvoj ljubavni zivot koje su ti zaista potrebe. Osoba si koja je uvijek vjerovala u ljubav, ali kojoj sreca nije bas uvijek bila naklonjena. Ti si takodjer neko kome je postovanje u vezi jako bitno, ali sreca u ljubavi je tebe ipak znala zaobici. Mnogo ti znaci da te osoba sa kojom si u vezi postuje kao sto to cinis i ti.

Nazalost neke ljubavi nisu umijele da cijene tvoju iskrenosti  i tvoju ljubav koja je uvijek bila iskrena. Mozda tebi u ovom mjesece slijede velike promjene, ali one ce samo pozitivno da uticu na tvoj zivot. Mnogo toga ce da ti krene na bolje, jer jedan susret ce da promijeni sve. Osoba koju dugo nisi vidio ce da se pojavi u tvom zivotu, i prava ljubav ce da se rodi. Pred tobom je sreca kakvoj se ni sam nikada nisi nadao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2