Ljubavni horoskop za 7.novembar: Ovog ponedeljka ce otkriti CIJA LJUBAV VENE, kao jesenje lisce okolo…

Ljubavni horoskop za 7.novembar: Ovog ponedeljka ce otkriti CIJA LJUBAV VENE, kao jesenje lisce okolo…

6. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se pokusali da obracunate sa partnerom, ali niste mogli.  Svaki vas pokusaj da mu dokazete da ste voljni za razgovor, otpada. On je daleko jaci i snalazliviji od vas, a vi ste slabi na njegove lepe reci. Uvek vas ubedi njima, pa se povlacite.

 

BIK

Niste vi tako naivni kako se pokazujete, vec ste samo malo i mudri. Vasa je mudrost  u tome sto koristite svoje lose situacije. Znate se snaci, pa cete isto uciniti i danas. Vasa emotivna strana zna da iskoristi malo neznih reci i tako osvoji srce koje zeli.

 

BLIZANCI

Necete biti tako mocni kako izgledate, ni toliko pametni koliko se pravite. Neko ce vas danas proceniti kao dvolicnu osobu. Na vama je da tu osobu ubedite da niste takvi. I naravno da se prikazete u boljem, najboljem svetlu.

 

RAK

Vas partner je postao ravnodusan, a vi to citate izmedju redova. Osecate da se nesto zbiva, ali se plasite da priznate.Danas cete imati manju svadju i shvatiti da vasa ljubav vene, bas kao jesenje lisce okolo. Ima li sanse da se sta popravi?

 

LAV

Mada ste i vi ljubomorni, i vas partner ce danas biti. Svaki cas mu morate slati poruke gde ste i sa kime. Mada vas to nervira, moracete mu porukama stalno slati  odgovore. Mozda biste danas morali povesti rec o poverenju.Kao da ga nema u vasoj vezi!

 

DEVICA

Ranije ste partneru bili sve, a sada mu ne znacite bas mnogo. Ako i niste shvatili, danas cete spoznati na jedan direktan nacin. Mozda cete biti povredjeni istinom, ali vasa je ljubav   u propadanju.Osecate da se partner hladi i da vas ne gleda kao pre.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2