Ljubavni horoskop za 7.novembar: Ovog ponedeljka ce otkriti CIJA LJUBAV VENE, kao jesenje lisce okolo…

Ljubavni horoskop za 7.novembar: Ovog ponedeljka ce otkriti CIJA LJUBAV VENE, kao jesenje lisce okolo…

6. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Da ste pomislili kako provesti ovaj dan, ne biste ga tako  zamislili. Od vas se ceka da postanete daleko  smeliji u odlukama i zeljama. Sve ce da bude i lepo i jednostavno, i odvijace se spontano. Vasa ce ljubav  i veza sa jednom osobom danas da dodje do izrazaja.

 

SKORPIJA

Mozda ce ovaj dan doneti neke male nesuglasice, ali svakako da ih imaju svi. Do vas je samo da ih ne cinite  vecim nego sto jesu. Vreme je da budete  odlucni  i da se  pokazete  kako medju svim partnerima postoje neke sitne carke. Dobro razmislite jesu li vase carke sitne, ili nisu?

 

STRELAC

Zelite  da osvojite jednu osobu i vreme je da budete neko od akcije. Danas cete odasiljati svoje poglede u njenom pravcu. Vreme je da se srede vase emocije, pa imate sansu da joj se nadjete u drustvu. Jedinstvena prilika koju trebate iskoristiti.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete  uporni i da znate sta hocete. Budite u skladu sa svojim mogucnostima. Ako ne znate sta vam to znaci, danas ce vam se dati do znanja. Vase srce ide za jednim rakom, a on vas ignorise. Jedan lav ceka na vas pogled, okrenite se njemu!

 

VODOLIJA

Da ste posebno raspolozeni ovoga dana, tek cete se uveriti. Naravno da ce razlog biti jedna usamljena devica. Jako vas  zanima zasto je tuzna, a hteli biste da tugu podeli sa vama. Verujte da  bi vas pustila da joj lecite tugu svojim smehom.

 

RIBE

Niste ni svesni sta vas sve ceka i  ko je onaj ko vas zeli povrediti.Bice da vas partner nije gubio vreme kada se pravdao da je umoran, ili da ide na sluzbeni put.Vec je trece lice zaigralo vazniju ulogu od vas, i vasa ljubav polako, a sigurno vene.

Stranice: 1 2