Ovi zodijaci ce RASKINUTI sa VOLJENOM OSOBOM, ALI NOVA SRECA ih VEC OCEKUJE!

Ovi zodijaci ce RASKINUTI sa VOLJENOM OSOBOM, ALI NOVA SRECA ih VEC OCEKUJE!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika ljubavna tuga koja nece dug trajati. Sudbina za njih ima posebne planove jer nova sreca je vec pred njima.

BLIZANCI

Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja, ali ta sreca nije uvijek bila na vasoj strani. Veliki ste optimista kada je ljubav u pitanju, jer mada vam trenutno ne ide sve onako kako ste zeljeli vi se nadate da ce vas sreca ipak pogledati. Sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica i velikih problema u zadnje vrijeme.

Mada vi cinite sve kako bi sreca pokucala na vasa vrata vas partner i ne ulaze toliko truda kako bi vam krenulo na bolje.

Naravno da vas to mnogo boli, ali vi se nadate da ce vam krenuti na bolje. Nazalost nece jer vas partner ce napraviti jos jedan pogresan potez koji ce vas mnogo razocarati. Preko nekih desavanja prosto necete moci preci, i vi cete sa voljenom osobom teska srca raskinuti. Lako vam nece biti, ali ono sto niste mogli ocekivati je da cete vi vrlo brzo upoznati osobu koja ce cijeli vas zivot promjeniti iz korijena.

Poslije bolnog raskida slijedi vam susret koji ce sve u vasem zivotu da promjeni na bolje.

Vama je sreca sa tom osobom prosto sudjena i niko sretniji nece biti. Ljubavnu bol koja ce vas zadesiti brzo cete zaboraviti, jer novo poznanstvo ce vam donijeti radost i srecu kakvu ste i zasluzili. Pred vama je raskid, ali ocito da sudbina sa vama ima ipak predivne planove. Nece vam dozvoliti da se dugo borite sa ljubavnom tugom, jer vi cete imati srecu da upoznate osobu koja je vama uvijek bila sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2