Ponedeljak, pocetak nove sedmice, jednom znaku donosi FATALNI SUSRET i lepsi period zivota…

Ponedeljak, pocetak nove sedmice, jednom znaku donosi FATALNI SUSRET i lepsi period zivota…

6. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi znate sta hocete ali se stidite da to i pokazete.Imate inteligenciju koju morate pokazati pred onima gorim od sebe. Pustate ih da vas ponizavaju a danas ce biti red da izadjete pred njih sa svojim planom.

 

BIK

Vreme je da danas izadjete iz kuce, mada ste slobodni. Nista vam nece doci pred noge, i vreme je da se sami postarate za to. Idite za onim sto hocete i sta vas je povuklo da ucinite jedan  korak. Neka za vas bude odlucujuci.

 

BLIZANCI

Vama je svaki novi dan i svaka nova briga. Ponasate se kao da ste sve brige sveta uzeli na sebe.Verujte da ih ima svako, zato danas idite za obavezama. Vreme je da ovaj dan olaksate sebi, a ne ucinite ga gorim.

 

RAK

Imate srce koje kuca za jednom osobom i stalno je zelite u svojoj blizini. Ucinite nesto sto vas vodi ka njoj i ne ocekujte da se desi samo od sebe. Na tolike vase simpatije, pokazite da ste spremni na svaki korak. Danas imate idealnu priliku da je sarmirate.

 

LAV

Vreme je da budete mnogo odlucniji za ono sto ste navikli. Uvek ste se navikavali na ono sto hocete i sta vam je na umu. Zato ucinite malo odlucnije korake i pokazite da ste lav. Ne samo jednoj osobi, pokazite to svima.

 

DEVICA

Vreme je da se srede vase misli i da postanete  jasni sa onim sto zelite.Od vas jedan bik ocekuje da mu sami pridjete, pa to i ucinite. Danas cete imati sansu da se priblizite na jedan spontani nacin.Ucinite to  danas ili necete imati sanse vise.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2