Pred ovim znacima je VELIKA TUGA! Nisu zasluzili da PATE, ali SUDBINA nece imati MILOSTI!

Pred ovim znacima je VELIKA TUGA! Nisu zasluzili da PATE, ali SUDBINA nece imati MILOSTI!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi znaci ce u narednom periodu morati da se suoce sa velikom tugom. Na polju ljubavi ce doci do velikih promjena koje ce im slomiti srce. Nisu zasluzili da se neko igra sa njihovim osjecanjima, ali sudbina ce biti okrutna.

BLIZANCI

Ljubavna sreca je nesto za sto vi zivite. Sve cinite za ljubav svog partnera jer vi volite iskreno i ciljeom dusom. U vasoj vezi su vladali problemi, ali vi ste cinili sve kako bi vam krenulo na bolje. Niste nikad imali sumnje da cete pronaci pravu srecu i da cete napokon uzivati samo u harmoniji sa voljenim bicem. Vi ste zodijak koji je uvijek imao samo velike nade i koji se nikada nije predavao problemima.

Ali vas partner ce u narednom periodu da napravi jedan potez koji ce vam slomiti srce.

Dok se vi borite samo za srecu, vas partner ce pronaci novu ljubav. To ce biti jako tesko za vas jer vi mnogo volite svog partnera bez obzira na sve probleme. Uvijek ste se nadali samo sreci ali sudbina ce biti okrutna prema vama jer vase srce ce biti slomljeno. Vi ste znak koji je uvijek bio veliki opstimista ali vase nade se ruse i nista vise nece biti kao prije.

Pred vama su velike promjene  koje  ce vam nanijeti veliku bol jer vas partner vam okrece ledja.

Necete ni sami moci vjerovati sta se desava jer tako nesto nikada niste mogli ocekivati. Velike promjene su pred vama koje vam nece lako pasti. Tuga sa kojom cete se morati suociti sve ce da promjeni ali i napokon ce vam otvoriti oci da ste bili u zabludi. Posebno da ste voljeli pogresnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2