TUZNE SUDBINE ZODIJAKA! Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA, ma koliko se TRUDILI da je  DOZOVU u SVOJ ZIVOT!

TUZNE SUDBINE ZODIJAKA! Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA, ma koliko se TRUDILI da je DOZOVU u SVOJ ZIVOT!

8. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi znaci cine sve kako bi ih sreca napokon pogledala, ali kao u inat im okrece ledja. Kao da im nije sudjena jer sve sto pokusaju ne donosi upjehe i srecu kojoj se nadaju.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao sve kako bi ga sreca pocela pratiti. Mnogo truda ulazete u svoju srecu koja vam nikako nije naklonjena. Koliko god truda ulagali, sreca vam okrene ledja kada vam je najpotrebnija. Vi ipak nikada ne odustajete, nadate se i borite kako bi vam krenulo na bolje. Ipak mnoga desavanja pokazuju kao da vam ta sreca nije naklonjena.

Na psolovnom ali i na polju ljubavi nikako da vam krene na bolje jer sreca nikako da pokuca na vasa vrata.

Sve cinite i necete prestati da se nadate da ce i vama napokon da krene na bolje. Sreca je vama jako bitna, jer sta je vec zivot bez srece? Ali ona vama kao da nije naklonjena, ali kao sto smo vec naveli, vi necete prestati da se nadate i da se borite za srecu koja je vama jako bitna. Ne prestajte da se nadate, i da se borite jer ma koliko god vam tesko bilo upornost ce se kad tad isplatiti.

Trenutno ne mozete da postignete srecu u svoj zivot, ali to ne znaci da ona jednog dana nece poceti da vas prati.

Nije sve onako kako zelite, ali vi se ne mirite sa tim da tuga caruje u vasem zivotu. Mada vam trenutno nije lako, vi cete i dalje pokusavati da se izborite za sve sto vam je u zivotu bitno. Sudbina vli uporne i hrabre ljude, mozda se sreca predomisli i pocne da vas prati na svakom koraku. Bitno je samo da nikada ne prestajete da se borite za ono sto vam je bitno u zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2