Ljubavni  horoskop po ciganskim kartama do kraja meseca-mnogim znacima nece biti lako…

Ljubavni horoskop po ciganskim kartama do kraja meseca-mnogim znacima nece biti lako…

12. studenoga 2023. 0 By Maja

Ljubavni horoskop po ciganskim kartama oktkriva svim znacima sta i h na polju ljubavi ocekuje do kraja mjeseca. Saznajte ko se imati razloga za srecu, a koga ocekuje slomljeno srce. Ciganske karte otkrivaju sve!

OVAN

Ciganske karte otkrivaju da ce u periodu koji je pred vama vas pratiti velike nesuglasice sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer nesuglasice ce prerasti u raskid sa voljenim bicem. Potrebno vam je da se malo udaljite jedno od drugog i da oboje shvatite sta zelite.

 

BIK

Ljubavna sreca je vama  naklonjena jer do kraja mjeseca vi za probleme necete znati. Sa voljenom osobom vi cete samo za srecu znati jer ciganske karte predvidjaju samo divna desavanja. Slobodni bikovi ce upoznati jednu divnu osobu. Ciganske karte slute velikoj sreci.

 

BLIZANCI

Vec dugo pokusavate da sakrijete veliku tajnu od voljene osobe. Ali do kraja mjeseca vas partner saznaje da vase nevjerstvo.Ili cete vi biti iskreni ili cete cekati da  partner sazna za vase nevjerstvo. Do kraja  mjeseca ce se sve svakako saznati.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja samo velikoj sreci slute. Vi cete imati priliku da sa voljenom osobom postignete i vise nego sto ste zeljeli. Pred vama su dani  u kojima cete sa voljenim bicem samo uzivati jer pred vama su desavanja koja samo sreci slute.

 

LAV

Subota vam donosi jedan susret koji ce vam znaciti mnogo. Susret sa bivsom ljubavi je pred vama koju nikada niste uspjeli prezaliti. Pred vama su desavanja koja ce vas oduseviti jer sanse su velike da cete se zaljubiti na prvi pogled.

 

DJEVICA

Pred vama je velika sreca jer cete usopjeti ostvariti jedan novcani dobitak koji vam dolazu u pravi cas. Pred vama su desavanja koja ce vam napokon vratiti vjeru da jer sreca ipak na vasoj strani. Imali ste sumnje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2