Bik ce samo za SRECU ZNATI,Blizanci cine sve za LJUBAV,a ovom znaku ce SRCE PUCI od LJUBOMORE i RAZOCARENJA!

Bik ce samo za SRECU ZNATI,Blizanci cine sve za LJUBAV,a ovom znaku ce SRCE PUCI od LJUBOMORE i RAZOCARENJA!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja vam se nece mnogo dopasti. U danima koji su pred vama vi saznajete istinu koja ce vam slomiti srce. Vas partner nije bio iskren prema vama sto ce  donijeti velike nesuglasice i probleme u vasu vezu.

 

BIK

Pred vama du dani srece u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Za probleme necete znati ali i sami ste mnogo cinili kako bi vam napokon krenulo na bolje. Imali ste problema u vezi, ali oni napokon pripadaju proslosti. Slobodni bikovi upoznaju svoju srodnu dusu.

 

BLIZANCI

Vi cete napokon uspjeti da rijesite probleme koji vec duze vrijeme prate vasu vezu. Sa voljenom osobom vi cete u danima koji su pred vama postici mnogo jer velika sreca je napokon na vasoj strani. Vi mozete sve postici jer ste slozni uprkos svim problemima.

 

RAK

Pred vama je sedam dana najvece srece jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Nesuglasice iz proslosti cete zaboraviti jer vi zelite srecu i sreca i biti u vasem zivotu. Vi cete biti samo sretni jer problemi pripadaju proslosti.

 

LAV

U danima koji su pred vama vi cete imati samo veliku srecu jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Vama je velika ljubavna sreca naklonjena jer pred vama su dani velike srece u kojima cete iskreno uzivati. Slobodni lavovi upoznaju svoju veliku ljubavnu srecu.

 

DJEVICA

Pred vama su dani u kojima cete biti zadovoljni ali ne i sretni kako ste se nadali. Jedna osoba do koje vam je mnogo stalo ce da vam prizna da nema iskrena osjecanja prema vama. Vi cete biti razocarani ali napokon ce i znati na cemu ste kada je vasa ljubavna sreca u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2