Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE! Jedna slika je ZNAK VELIKE PREVARE!

Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE! Jedna slika je ZNAK VELIKE PREVARE!

7. studenoga 2023. 0 By Maja

LJUBAVNI PAR BROJ 1

Ti si se za svoju ljubavnu srecu uvijek borio. Nije ti ista uvijek bila naklonjena ali ti u ljubav nikad ne gubis vjeru. Ljubavna sreca tebi znaci mnogo jer ti si osoba koja za ljubav zivi. Neces odustati da se nadas da ce ti krenuti na bolje na polju ljubavi, jer ti si osoba koja zeli tu srecu. Mnogo toga se je u tvom zivotu desavalo sto ti nije lako padalo. Sa ljubavnim razocarenjima si morao da se suocavas kao malo ko drugi, jer tvoju iskrenu ljubav posebno tvoj bivsi partner nije znao da cijeni.

Morao si da se pomiris sa velikom boli, jer tvoje srce je bilo izigrano mada si ti uvijek bio samo iskrena osoba.

Uprkos svemu u ljubavnu srecu ne gubis nadu jer ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Razocarenja su te pratila ali ti nisi prestao da se nadas da ce ti krenuti na bolje jer kao da znas da ce tebe najveca sreca pogledati.

Tvoj osjecaj te nije prevario jer do kraja godine ti ces upoznati svoju najvecu ljubav koja ti u zivot razocarenja nece donijeti. Pred tobom su desavanja koja ce sve da promjene, jer slijedi ti susret sa tvojom srodnom dusom.

Do kraja godine ti ces samo za srecu znati jer pred tobom jer ljubav kakvu si i zasluzio.

Iskrena ljubav koja ce sve da promjeni i koja ce u tvoj zivot donijeti novi smisao. Pred tobom je sreca u koju nikada nisi prestao da vjerujes jer napokon ces sresti osobu svog zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2