Ljubavni horoskop za utorak donosi prijatna IZNENADJENJA vagama, jarcevima i strelcima, rakovima tuga…

Ljubavni horoskop za utorak donosi prijatna IZNENADJENJA vagama, jarcevima i strelcima, rakovima tuga…

7. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okanete  losih pozicija i skrivenih namera.Nece vam doneti nista lepo. osim ocaja. Morate biti otvoreni prema partneru i pokazati i osecanja i namere. Jasno i glasno i bez skivanja, kako biste mogli da otvorite srce do kraja.

 

BIK

Malo ste se osnazili dodatno jednom lepsom situacijom.Od vas se ceka da budete uporni i da sami sebi olaksavate. Ne cekajte samo na partnera, ni on nije svemoguc.Ucinite nesto i vi za svoje lepse emotivno polje.

 

BLIZANCI

Vasa je ljubav  malo posustala i vreme je  da se osnazite. I sami ste ste malo predali i postali ste ravnodusni na sve. Od vas zavisi vase emotivno polje  da li ce opstati. Ako zelite da opstane, pokazite to danas. Otvorite srce partneru, ucinite nesto.

 

RAK

Tuga je jedino osecanjae koje vas uzima pod svoje, pa ce i ovog dana. Nista vas nece moci odvratiti od onog sta vas je snaslo. Misli su vam pune suza, srce puno placa i kao da se  od vas otkidaju suze same.  Ovaj dan je za vas nepopravljiv.

 

LAV

Mogli biste nesto da postignete ali na blef i slucajni susret. Sa  zajednickim prijateljom ugovorite ga i planirajte. Mozda jedino tako izmamite osmeh na lice one sa kojom ste posvadjani.I tako neocekivano izmolite pomirenje.

 

DEVICA

Ocajni ste i besni i kao da se rusi sav vas svet. Od vas se ocekuje da postanete neko mnogo jaci, no sto to pokazujete. Ono sto je, moracete da sagledate i prihvatite kao svoju davnu gresku. Sada samo  trpite lose posledice, svesno ucinjenje greske.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2