Rak u LJUBAVNOJ SRECI,Vaga TUGUJE,a ovaj znak ce da PRONADJE svoju VELIKU LJUBAV!

Rak u LJUBAVNOJ SRECI,Vaga TUGUJE,a ovaj znak ce da PRONADJE svoju VELIKU LJUBAV!

7. studenoga 2023. 0 By Maja

RAK

Niko se ne zna boriti za svoju ljubavnu srecu kao sto to cinite vi. Vama je sreca voljene osobe na prvom mjestu jer vi volite iskreno i cijelim srcem. Ljubavna sreca je ta koja vama daje snagu jer vi za ljubav zivite. Nikada necete prestati da se za ljubav borite jer ona je ta koja vam uvijek daje snagu. Sa voljenom osobom ste u zadnje vrijeme imali manjih problema, ali vi srecu zelite i nista manje od toga.

Znate da se zauzmete za tu srecu kao niko drugi sto ce se u danima koji su pred vama pokazati kao pravi potez.

Sa voljenom osobom napokon provodite samo sretne trenutke koji ce vama biti od velikog znacaja. Ljubavna sreca vas prati a vi cete itekako znati da uzivate. Pokusavali ste sve kako bi vam krenulo na bolje, u narednim danima vi cete sa voljenim bicem samo za srecu znati.

 

VAGA

Kada je ljubav u pitanju nije vam lako. Mada ste vi zodijak koji uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu, u zadnje vrijeme nista ne ide onako kako zelite. Imate velike sumnje koje vam ne daju mira, ali se nadate da su to samo sumnje koje se nece pretvoriti u stvarnost. Vas partner se je u zadnje vrijeme mnogo promjenio, ali vi i dalje pokusavate da se izborite za svoju srecu.

U narednim danima cete nazalost morati da se pomirite sa istinom koja ce biti bolna.

Vi cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna, sto ce vase dobro srce samo slomiti. Velika tuga je pred vama je nadali ste se da sumnje koje imate nece postati stvarnost. Nazalost vas osjecaj vas nije prevario i vi cete u danima koji su pred vama morati da se suocite sa najvecim razocarenjem do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2