Utorak, dan koji ce se nekome posreciti, ali i koji ce jednog zodijaka rastuziti…

Utorak, dan koji ce se nekome posreciti, ali i koji ce jednog zodijaka rastuziti…

7. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Ucinite vi da se srede vase emocije i da napravite korak napred. Ne ocekujte od partnera koji vas ceka da ucini sve bas sam. Izadjite mu u susret bar delimicno, i onda ce sve da bude daleko lakse. Kad stvari krenu spontano, nece vas nista opterecivati.

 

BIK

Kao da ste se malo pritajili a vreme je da se okrenete  napred. Od vas se ceka da budete malo od akcije. Ucinite sve da se malo trgnete i pocnete misliti makar o ovom danu.Imate idealnu priliku danas, pa je iskoristite  svakako.

 

BLIZANCI

Imate put pred sobom i danas ocekujete potvrdu.  Neko vas treba zvati da vam javi i kako cete i sta, ali imate los predosecaj. Kao da ce ispasti neke lose okolnosti, za vas neprihvatljive. Ucinite sve da se nista planirano ne mora odgadjati.

 

RAK

Vasa ocekivana poseta i poziv koji cekate, danas ce da kasni. Zato ce vasa nervoza iz sata u sat da raste sve vise. Kao da gubite samopouzdanje  bas sada kad vam ono treba.Deluje da cete pocekati i zato nadjite malo strpljenja.

 

LAV

Vasa prica o ljubavi se zavrsila i vreme je da se okrenete  drugoj. Od vas zavisi da li cete danas uzeti za ozbiljno  udvaranja jednog skorpiona.Ako ste lav dama, prihvatite sa uzitkom.Ako ste lav  gospodin,  znajte da vam zeli  prici iz cistog interesa.

 

DEVICA

Vec ste umorni od prica i vreme je da ih prekinete slusati.Samo od vas zavisi da li cete se  i dalje nadati lazno, ili prihvatiti istinu. Danas vam partner sprema  situaciju u kojoj cete morati da se suocite sa cinjenicama. Rastuzicete se  kad ih uocite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2