Izaberi BROJ i SAZNAJ sta se IZA NJEGA KRIJE!Jedan ti donosi NAJBOLJE VIJESTI IKADA!

Izaberi BROJ i SAZNAJ sta se IZA NJEGA KRIJE!Jedan ti donosi NAJBOLJE VIJESTI IKADA!

8. studenoga 2023. 0 By Maja

A.BROJ 9

Sa razlogom si izabrao ovaj broj, jer on u tvom zivotu ima veliko znacenje. Iza ovog broja se krije mnogo toga , ali ono sto je najvaznije ovaj broj sluti velikom novcu. Inace si osoba kojoj novac nije uvijek na prvom mjestu, ali naravno da ti on znaci, jer bez njega mnogo toga nebi mogao uspjeti.

Ovaj broj tebi donosi veliku poslovnu srecu, ali i jedan iznenadni novcani dobitak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skromna si osoba koja je uvijek zeljela da se izbori za svoju veliku srecu, ali nazalost to to nije uvijek polazilo za rukom. Ipak, neko di ko nikada ne odustaje od svoje srece, i broj 9 kojeg si izabrao samo jos vecu srecu donosi. Iza ovogo broja se krije tvoja sudbina koja nece biti trnovita kako si ti to zamisljao.

Mnogo toga u tvom zivotu ce da ti krene na bolje, i ti ces uskoro samo za veliku srecu znati. Pred tobom su velike promjene koje ce ti donijeti velike novce, ali i pravu ljubavnu srecu.

 

B. BROJ 5

Iza ovog broja se kriju sretne , ali i tuzne vijesti za tebe. Ovaj broj ima neko znacenje u tvom zivotu,zato si ga i izabrao. Ali broj 5 tebi nece samo srecu donijeti. Uskoro se u tvom zivotu desavaju promjene koje ti nece lako pasti. Tvoja velika ljubav se blizi kraju, i mada si u zadnje vrijeme imao neke sumnje, ti nisi zelio da vjerujes u sve sto pomislis. Tebi ce tvoj partner okrenuti ledja, ali to nikada nece biti tvoja krivica. Ti ces ga uhvatiti u prevari, ali on ce se bolje osjcati ako on napusti tebe.

To samo govori da je na tvojoj strani pogresna osoba koja ne umije da te cijeni i postuje.

Tvoj karakter je jak, dok karakter tvoje uskoro bivse ljubavi nije. To su vijesti koje nisu nimalo dobre,ali ovaj broj tebi donosi duplu srecu. Mada tvoja ljubav nece uspjeti, ti ces vrlo brzo da upoznas osobu koja ce samo srecu u tvoj zivot donijeti, tvoja srodna dusa ce tebe da pronadje. Jedan novcani dobitak je takodjer pred tobom koji ce tvoj zivot iz korijena da promjeni. Jedan gubitak, ali zato ce sreca da te nagradi sa radosti i harmonijom koju si zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2