Ljubavni horoskop za srijedu: Vodolijama nesporazum, Lavu i Skorpiji sitne carke, Ribama cveta ljubav…

Ljubavni horoskop za srijedu: Vodolijama nesporazum, Lavu i Skorpiji sitne carke, Ribama cveta ljubav…

8. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa emotivna situacija nece biti laka. Od vas se ceka da budete  odredjeni i direktni u nekim potezima.Vasa  ljubav ce se radovati  da istraje na najbolji nacin, ali cete morati pokazati da ste  odlucni u svemu. Iznesite sta ste resili!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ljubav  je  stanje koje nikako da se popravi na bolje. Vreme je da budete odlucni u onome sta vas tera napred.Vreme je da odredite  sta vas  zanima i sta vas interesuje. Danas ce da vas  radovati  jedna prilika da ucinite nesto da se popravi vasa veza.

 

BLIZANCI

Vreme  je da ucinite  nesto lepo i prijatno za vaseg partnera. Od vas se ocekuje da budete uporni i dalje i da se rese vasi nesporazumi. On  vas vodi  boljim putem i da se  vasa emotivna veza produbi. Dan je za konacne odluke.

 

RAK

Vas partner ce vas danas   izvesti u jedno drustvo  i tako ce vas iznenaditi. Od vas se ceka da budete  obradovani i da tako sredite svoja osecanja. Konacno cete shvatiti da vas partner  voli i na taj nacin vam se izvinjava za sve.

 

LAV

Vama i vasem  partneru  ce da se stalno desavaju neke sitne carke. Od vas se ocekuje da budete  pametniji i da te carke ne uzimate za ozbljno. Vreme je da  sitne carke izbegavate, jer ce sitne carke  da prerastu u vece.

 

DEVICA

Vreme je da shvatite sta vam je bilo  i sta vam  moze biti.Danas zelite da se  saberete i da sviju vezu dovedete u lepse pozicije. Vreme je da se srede vase  emocije sa vasim planovima i zeljama.Ako volite, priznajte partneru!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2