Srijeda, dan pred vama donosi emotivne PROMENE, OBRTE i PREKRETNICE-kome na bolje?

Srijeda, dan pred vama donosi emotivne PROMENE, OBRTE i PREKRETNICE-kome na bolje?

8. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda biste mogli napred ako pocnete  gledati malo drugacije.Sami sebe ukopavate u mestu, plaseci se da idete za zeljama. Takmicite se i borite, danas cete imati priliku. Ne dajte pred sebe nikome, makar to bili i prijatelji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas je neko digao ruke i morate znati ko. Zato ako je vama stalo do te osobe, pokazite da cete se vi boriti za nju.  Sve sto joj do sada niste rekli, vreme je da joj danas kazete. Iskreno, bez ustezanja i otvoreno.

 

BLIZANCI

Vec ste se sredili po pitanju emocija, i danas sledi veliki obrt. Sve sto ste mislili da mozete da podnesete, prevaricete se. Zato ce vas partner da obrne redosled stvari i bicete iznenadjeni njegovim korakom.

 

RAK

Morate da se pomirite sa situacijom  koja vas ne tera da se pokrecete. Drzi vas u mestu i stalno vam je sve monotono.Zato ce i vase emocije da  vas povedu  da cinite na bolje. Slede promene  koje ce  vas iznenaditi, ali nesto se mora menjati.

 

LAV

Cinite sve sto mozete ali nemate snage da nastavite. Osecate se umornim i vreme je da malo odahnete. Ovaj dan  je nesto sto vas moze prijatno iznenaditi.Mada iznenadjenje govori jasno, za vas ce biti nesto prelepo a neocekivano.

 

DEVICA

Vreme je da se potrudite  da sebi ucinite po volji. Nemojte da sebi odmazete, umesto da  pomognete i olaksate stvari. Nije vam lako i sada ste u situaciji  da se okrenete sebi, a ne od sebe. Ugadjali ste drugima, a od danas  cete samo sebi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2