Rakovima lepsi dani,Bikovi gube podrsku,Jarcu i Ribama uzajamna ljubav na pomolu…

Rakovima lepsi dani,Bikovi gube podrsku,Jarcu i Ribama uzajamna ljubav na pomolu…

9. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se radujete  danima  koji dolaze. Pred vama je da se radujete i da budete  verni svojim osecanjima. Zna se da volite nekoga i da vas  ta osoba  voli isto kao i vi nju. Vreme je da se uverite u to, u danima koji dolaze.

 

BIK

Od  vas zavisi sta cete dalje, ali ovako vise nece moci.Jednostavno tako vise ne ide.Suvise se oslanjate na bliznje, umesto da se osamostalite. Od vas se ceka  da budete  odlucniji i da ne cinite protiv sebe.Vise necete moci da se oslanjate na vas.

 

BLIZANCI

Od  vas zavise vase obaveze, a vi se oslanjate na partnera. Vreme  je da  preuzmete deo obaveza  od njega i da vi mislite o njima. Budite zahvalni prtneru sto se i do sada nije bunio. Zato ga cuvajte kao blago, jer cete tek shvatiti kako je tezak teret nosio.

 

RAK

Vase srce nikako da se ispuni, a i ono malo radosti vam neko ugrozi. Vreme je da se srede vase emocije i da budete mnogo optimisticniji.Niste miljenik zvezda i sa time ste se pomirili.Ali glavu gore, pred vama su lepsi dani.

 

LAV

Vreme je da slavite i da se osecate  mnogo sigurnije i lakse. Ono sto je bilo lose, ostavite za sobom.Vreme je da se osmelite i ohrabrite kao nekad i okrenete list. Od vas se ceka da budete  od akcije, ne samo kada je posao u pitanju. Vec i kad je jedna vaga u blizini.

 

DEVICA

Mnogo ste trpeli u proslim danima, i red je da ovi budu bolji. Od vas se ceka samo da istrajete  i da budete  snazni.Ono sto je bilo  necete moci zaboraviti, ali cete morati da potisnete.Racunajte na lepse okolnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2