Sta ceka ovnove do kraja novembra, na poslovnom i emotivnom planu?

Sta ceka ovnove do kraja novembra, na poslovnom i emotivnom planu?

9. studenoga 2023. 0 By Lala

Mozda se i ne nadate nekom boljitku, ali vas ceka svasta: prijatna iznenadjenja, ljubav na prvi pogled, i jos ponesto…

OVAN

Ljubav:

Dragi ovnovi, vi ste prave  dobrice koje se drze strane i idu napred hrabro. Mada se nikada ne borite dovoljno za sebe, vasa ce ljubav da nadjaca. Od vas se ceka da sledite svoje srce, ali i da procenite svoje licne mogucnosti.

Nemojte da se zanosite  onim sto vam je daleko i nedostizno. Verujte da necete moci da pratite svoj ritam, jer ono sto je prenaglo, shvatite da mora biti i oprezno. Dok su vecina vasih prijatelja  srecniji od vas, ili su hrabriji i smeliji, vi ste isti. Oni grabe srecu i ne pitaju kako i sta, ne traze nacin. Njima je vazno da ostvare ljubav i da budu srecni po cenu svega, dok ci idete samo dobrotom svoga srca.

Sve gledate da nekoga ne povredite, pa se sklanjate s puta. Tako vise ne smete! Do skora ste isli za osobom koja vas nije dostojna. Ipak ste isli punoga srca i ludo zaljubljeni u nju, nadajuci se da ce vas zavoleti. Nije vas ni primetila, vec je nastojala da ismeje vase nezno srce. Morate shvatiti da vam je nedostupna.

Zato ste razocarani  poceli da patite u srcu, i kao da ste pomireni da nemate srece u ljubavi. Verujte da je vreme da se okrene kolo srece. Od vas zavisi sta sledi i sta je ono sto ce vas promenii. Ljubav  jedne osobe u blizini, bice upucena u vasem smeru. Vi samo pogledajte, kako cete joj uzvratiti.

Mada se ne nadate nekom boljitku, verujte da vam do kraja novembra sledi svasta. Zaljubicete se, i bice vam uzvraceno. Bice tu i prijatnih iznenadjenja, ljubavi, uzvracenih osecanja. Bice to nova ljubav, koja je bila tako blizu, a tako daleko.Samo iz razloga sto je niste prepoznali.

Vreme je da konacno i vi budete srecni, i da vama zavide na sreci.Zvezde ce vas castiti srecom zbog vase dobrote i zato uzivajte. Budite  verni i volite, bas kao sto ce i vasa nova ljubav da voli vas.Onako od srca!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2