Kraj godine ovim ZODIJACIMA donosi SRECU i NOVCANO BLAGOSTANJE!Vrijeme dolazi u kojem ce ih velika SRECA POGLEDATI!

Kraj godine ovim ZODIJACIMA donosi SRECU i NOVCANO BLAGOSTANJE!Vrijeme dolazi u kojem ce ih velika SRECA POGLEDATI!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je sreca o kakvoj nisu mogli ni mastati. Tri  skromna zodijaka koja nikada nisu mislila samo na sebe , sudbina nagradjuje velikom srecom!

 

OVAN

Vodja zodijaka, ali i velika dusa zodijaka nikada nije mislila samo na sebe. Vi ste bice koje se zaista bori za svoju srecu, ali koje pri tome nikada nije zaboravilo druge. Vama je uvijek polazilo za rukom da se izborite za svoju srecu, jer vas pored velike dobrote krasi i velika upornost. Naravno da ni vi ne mozete sebi ostvariti sve sto pozelite, ali vi cete uvijek iz nova poceti da se borite za ono sto zelite.

Ako ne uspijete, bar ne zalite sto niste pokusali. Vi ste osoba na koju se mnogi ugledaju, mnogi bi da su jaki i uporni kao vi, ali to ne moze biti svako.

Vi nikada niste ocekivali da vam neko nesto pokloni, uvijek ste se za sve sto zeljeli u zivotu borili. Vrijeme je da i u vas zivot udje malo vise srece, sto i hoce do kraja godine. Pred vama je jedan veci novcani dobitak koji ce vam veliku srecu donijeti.

Mada ste vi osoba koja se za sve bori sama , ovaj put ce sreca da vam pomogne da ostvarite neke svoje malo vece zelje.

 

RAK

Vama je uvijek tudja sreca bila preca od vlastite. Uvijek ste bili takvi, i niko vas nije mogao promjeniti. Vi ste jedna velika dusa koja lako zaboravi na sebe, ali koja zbog toga ne zali. Uvijek pruzate ruku pomoci , jer vi zelite da drugi osjete da neko misli na njih.

Osoba ste toliko osjecajna, da nije ni cudo sto vazite za najemotivnijeg zodijaka u horoskopu. Pred vama je velika sreca koja nece doci samo u novcu, vec i u velikoj ljubavnoj sreci.

Do kraja godine u vasem zivotu se mnogo toga mijenja, i vama velila sreca kuca na vrata. Vrijeme doalzi da sudbina nagradi jednu dobru dusu kao sto je vasa. Pred vama je sreca kakvu nikada  niste mogli ni zamisliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2