LJUBAV DO KRAJA NOVEMBRA:Ovo je nazalost period kada ce MNOGE VEZE dozivjeti EMOTIVNI  KRAH  i SLOMLJENO SRCE!

LJUBAV DO KRAJA NOVEMBRA:Ovo je nazalost period kada ce MNOGE VEZE dozivjeti EMOTIVNI KRAH i SLOMLJENO SRCE!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred mnogim zodijacima je tuga i razocarenje. Ali, tu su i pravi sretnici kada je ljubav u pitanju.

OVAN

Period do kraja novembra vama donosi neka desavanja sa kojima necete moci biti zadovoljni. Pred vama su usponi i padovi kada je vasa veza u pitanju, ali ono sto ce definitvno obiljeziti ovaj mjesec bice jedno priznanje od voljene osobe. Vi cete saznati nesto cemu se nikada niste mogli nadati. Nece vam biti lako.

Slobodni ovnovi ce uzivati u predivnom drustvu, ali prava ljubav mora jos da priceka.

 

BIK

Do kraja novembra vi cete donijeti jednu vaznu odluku koja se tice vase veze. Vec duze vrijeme imate neke sumnje, ali partneru ste to presutjeli. Vas partner je iskren , i on ce vam priznati sve. Niste jedina osoba u partnerovom zivotu, to saznanje ce vam slomiti srce.

Slobodni bikovi ce priznati ljubav jednoj dugo tajno voljenom osobi.

 

BLIZANCI

Na polju ljubavi vas ne ocekuju posebne promjene, ali to vam nece mnogo smetati. U vasoj vezi trenutno vlada velika monotonija, ali ni vi ni vas partner se ne trudite da to pronjenite. Do kraja novembra ne ocekujte da se desi cudo, jer za toi cudo se morate samo potruditi.

Slobodni blizanci ce uzivati u svojoj samoci.

 

RAK

Vama period so kraja mjeseca novembra donosi samo divne trenutke sa voljenom osobom. Mada ponekad naglite sa rijecima sto vaseg partnera zna mnogo da povrijesi, on vam prasta, jer vas voli. Do kraja mjeseca vi cete sve da ucinite kako bi se vasa voljena osoba osjecala sretnom. Vas partner je to najiskrenije zasluzio.

Slobodnim rakovima ce jedna vaga djevica da prizna svoju ljubav, ali vi necete biti spremni da tu ljubav uzvratite.

 

LAV

Period do kraja mjeseca u vas zivot donosi mnogo desavanja sa kojima cete morati izaci na kraj. Vas partner ce saznati nesto sto vec duze vrijeme pokusavate sakriti. Pred vama su velike nesuglasice koje ce vrlo lose utjecati na vas.Iskrenost vam ovaj put nije bila jaca strana, i vas partner ce to i da sazna.

Slobodni lavovi imaju priliku da upoznaju jednj divnu osobu, ali proslost ce ih vuci ka sebi.

 

DJEVICA

Period do kraja mjeseca vama donosi samo probleme , jer ne zelite da budete iskreni prema voljenoj osobi. Vasem partneru je potrebno veliko povjerenje, ali on to  trenutno gubi. Velike sumnje vladaju u vasoj vezi. Pred vama je jedan period u kojem ce vam jedin opcija biti istina.

Slobodne djevice ce do kraja mjeseca da upoznaju svoju srodnu dusu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2