Ovi  znaci ce BLISTATI OD SRECE, jer su  ZVEZDE resile da im PRIREDE BROJNA IZNENADJENJA!

Ovi znaci ce BLISTATI OD SRECE, jer su ZVEZDE resile da im PRIREDE BROJNA IZNENADJENJA!

10. studenoga 2022. 0 By Lala

SKORPIJA

Drage skorpije, uopste nije cudno sto je pred vama jedan jako lep period  buduci da je ovo  vreme   tokom koejg slavite svoje rodjendan. Tako da cete tokom ove sedmice itekako imati priliku da se posvetite sebi i da  uzivate u gomili sitnica koje vam pruza zivot.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ste spremni na sve  kada vam je do necega stalo ali sada  ne  treba da cinite bas nista osim da se opustite i da   uzivate.

Neko do koga vam jemjako stalo ce u narednih nekoliko dana da vam prizna sta je ono sto  zeli i oseca prema vama i nema nimalo sumnje da ce vam   trebati   samo ta osoba kako bi vasa sreca bila konacna i  potpuna.

Takodje bi ovo mogao biti jako lep period  i za posao. Istina je da vas ocekuje mnogo obaveza ali vi ste neko kome ce svakako poci za rukom da ostvari svoje snove i realizuje svoje planove.

Zvezde su na vasoj  strani i nema sumnje da cete biti srecniji nego ikada pre.

 

 LAV

Dragi lavovi,vi cete tokom narednih nekoliko dana imati priliku da ostvarite svoje snove i da napokon mozete da kazete da je sve  doslo na svoje.

No, nista vam  nece  pasti sa neba i moramo da kazemo da imate sansu za srecu ali da je vi sami morate iskoristiti.

Ono sto je jako vazno da  naglasimo jeste da vam zvezde pruzaju  mogucnost da napokon ostvarite svoje snove  na  polju emocija.  Nemojte kriti sta je ono sto osecate.

Budite   hrabri da jednom raku priznate sta vam je  na dusi.

Nema nimalo sumnje da ce on  umeti da ceni sve sto kazete.   I da uzvrati istom merom.

Stranice: 1 2