VIKEND nekim znacima donosi SRECU, dok ce se neki morati SUOCITI sa PROBLEMIMA!

VIKEND nekim znacima donosi SRECU, dok ce se neki morati SUOCITI sa PROBLEMIMA!

10. studenoga 2022. 0 By Maja

VAGA

Predivni dani su pred vama u kojima cete iskreno uzivati. Vama slijede predivna desavanja kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Sreca vas prati a vi cete itekako znati da uzivate u svakom trenutku. Veliki ste sretnik u  danima vikenda.

 

SKORPIJA

U  danima vikenda  vi cete imati mnogo srece na poslovnom polju, stizu vam predivne vijesti. Pred vama je velika sreca koja ce vam donijeti odlicne dobtike koji su vam i potrebni. Veliki ste sretnik u narednim danima kojem ce sve polaziti za rukom.

 

STRIJELAC

U danima koji su pred vama vi cete biti i vise nego zadovoljni sa desavanjima koja vas ocekuju. Na poslovnom polju vi cete imati veliku srecu jer napokon cete uspjeti da rijesite neke probleme iz proslosti. Ljubavna sreca vam je takodjer naklonjena.

 

JARAC

Dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. U danima vikenda vi  cete pokusavati da svoju vezu usmjerite u pravom pravcu ali vas partner kao da ne zeli da spasi vasu vezu. Na poslovnom polju vas prati vise srece, jer stizu vam divne vijesti.

 

VODOLIJA

Pred vama je ljubavna sreca koja ce i vas mnogo iznenaditi. Dolazi do jednog susreta koji ce vas oduseviti. Nova ljubav je vama tako blizu. Na poslovnom polju vi cete biti i vise nego zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama.

 

RIBA

Pred vama je vikend u kojiem  cete imati velike sanse da ostvarite jedan poslovni san koji ce vam znaciti mnogo. Sreca vam je naklonjena i vi cete sigurno znati da iskoristite desavanja koja su pred vama. Na polju ljubavi nece biit posebnih promjena.

 

Stranice: 1 2