Lavovi nedovrsene ljubavne price,Blizancima  sve nizbrdo,Jarcevi se dokazuju na svim planovima…

Lavovi nedovrsene ljubavne price,Blizancima sve nizbrdo,Jarcevi se dokazuju na svim planovima…

11. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas zavisi sta cete dalje i kao cete se postaviti u svojoj emotivnoj vezi. Gledajte da tolerisete sve.Mozda bi vas partner morao da tolerise i vas i neke vase planove. Razmislite da li je bio tolerantan i do sada, i da li ce biti od sada!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Necete biti bas zainteresovani za ono sto vas ceka. Pokazite sta cete i kako mislite da resite sve sto ceka na vas. Ni partner ni porodica nece biti bas odusevljeni vasom lenoscu. Vi cete se morati menjati i uozbiljiti.

 

BLIZANCI

Imacete velike obaveze ali i velike troskove.Kad krene nizbrdo, ono samo ide. Vreme je da budete spremni  i da znate da cekate odredjene  korake.Nece vam biti lako, ali cete se morati snaci. Partner ce vam biti poseban problem.

 

RAK

Vec ste se pomirili da za vas ovi dani nisu i nece biti laki.Kao da ste pretplaceni na mnogo problema , i da vam se se svodi na izvrsavanje kao  na naredbe. Vasa ljubav ono sto vas dodatno muci i shvatite da je vreme da se borite za ljubav svog zivota.

 

LAV

Vasa  ljubavna idila je na svadji zavrsila i na tome stoji i sada. Partner se samo okrenuo i otisao. Ostali ste nedovrsene price i vreme je da se  neki razgovori i zavrse.Neka se vasa prica zavrsi ili obnovi ovih dana.

 

DEVICA

Vreme je da se srede vase racunice ovih dana. Trebalo bi ad se radujete i budete svesni razloga  i da se okrenete svojim planovima. Od vas se ceka da postanete mnogo pametniji i mudriji. Ovako se ceka da budete mnogo mudriji i da nadjete bolja resenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2