Ljubav ce da muci Vage, da brine Device i Bikove, Strelcima karma vraca dug…

Ljubav ce da muci Vage, da brine Device i Bikove, Strelcima karma vraca dug…

11. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase emotivno polje ce biti jako poljuljano, a da nista necete uciniti. Od vas se ceka da budete verni i da se zna sta vam je ciniti. Vreme je da se pokaze da ste spremni da ucinite sve da se sredi. Ako zelite da spasete vezu, stisavajte sto mozete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ljubav ce vas brinuti  a da nikako da vam se desi.  Valda zato  sto i vi nikako da se pokazete drugacije. Od vas se ceka da budete i sami neko ko ce se ponasati mnogo osecajnije. Vreme je da pocnete da menjate i korigujete svoje ponasanje.

 

BLIZANCI

Od vas  se ceka da budete verni i da pokazete staosecate prema partneru. On sumnja da ga volite duboko i iskreno, jer oseca da ste hladni. Sta se to desilo sa vama, razmislite i nadjite odgovor.  Ujedno i resenje da vam ovaj vikend bude  bolji.

 

RAK

Vec ste se pokazali  da hocete jednu osobu i da cete do nje doci. Kako i na koji nacin, i sami cete se snaci. Od vase ljubavi zavise ivasi koraci, pa pokazite drugoj strani. Neka i ona  zna d su vam osecanja i iskrena i nezna.

 

LAV

Vreme je za razgovor od kojeg bezite, pa ga dovrsite. Nemojte da ove dane drzite  u neizvesnosti i partnera i okolinu.Pokazite da ste jaki da dovrsite zapocetu temu, bez obzira koliko je bolna.

 

DEVICA

Srce vas tera na drugu stranu  i nikako da se snadjete. Pokazite  da ste spremni da ispratite  svoja osecanja.Verujte da cete tako da ostvarite lepse poznastvo sa osobom koja vam se svidja.Ne dajte da vas ljubav brine, neka vas raduje.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2