Ovnovima volja za zivotom, Rakovima teze no ikad, jedino ce Ribe biti srecnije od drugih…

Ovnovima volja za zivotom, Rakovima teze no ikad, jedino ce Ribe biti srecnije od drugih…

11. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pokazete da imate snage vise no sto se misli. Zato je vreme da pokazete  da ste sposobniji od mnogih. Tek cete imati mnoge pohvale i oseticete da ste pocastvovani.Ipak ce vas jedna  osoba radovati  i dati vam volju za zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se ceka da budete uporni i da se odrede vasi prioriteti. Trenutno je nesto drugo vasa preokupacija, ali to mora biti vas partner.Vreme je da se srede vase misli i da se okrenete  jednoj  osobi.

 

BLIZANCI

Neka vam bude jasno da ovako vise nista nece moci. Bas tako kako necete moci  kako morate  i kako zelite. Vreme je da se okrenete  ozbiljnijim koracima i da se prihvatite obaveza.Stalno ih izbegavate trazeci razloge i odlazuci da se uozbiljite.

 

RAK

Vasa je sreca da ste se odavno pomirili sa kolotecinom u koju ste zapali. Da niste, u kakvoj ste situaciji sada, ne biste mogli podneti. Vasa trenutna situacija je dosta losa i uz to i nestabilna je.Od vas  se ceka da budete uporni  u svemu.

 

LAV

Vreme je da se i vi malo ostvarite na boljim zivotnim planovima. Od vas se ceka da budete uporniji i da se tako nadate nekim uspesima.Narednim danima cete biti zadovoljni i vreme je da se ostvarite  u svome naumu.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete mnogo otvoreniji. Pokazite sta osecate prema jednoj osobi koja vas je zainteresovala. Vreme je da se srede vasi koraci i da budu slobodni do nje. Ako joj pridjete necete se pokajati.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2