Ako ne okrenu list uskoro, Bikovi  bi mogli da ocekuju svasta…

Ako ne okrenu list uskoro, Bikovi bi mogli da ocekuju svasta…

12. studenoga 2022. 0 By Lala

BIK

 

Bikovi  bi mogli ocekivati totalnu propast, ako ne povedu racuna u skorije vreme…

Posao:

Vas bikove bi moglo da snadje svasta ako ne biste u skorije vreme, okrenuli list. Vi ste od onih neznih a jakih istovremeno i snaznih a bezvoljnih. Kao da nemate dovoljno snage ili volje da se uhvatite u kostac sa vremenom u kojem zivite.Da se upustite u kolotecinu kojoj i pripadate i budete  bar zlatna sredina.

Vecina ljudi je ucinila isto i sada je red da se i vi okrenete necemu.Ponasate se  kao da vas se ne tice ni vas zivot, ni rad, niti bilo sta i bilo ko. Morate menjati i svoje stavove i svoje licno ponasanje. Od vas se ceka da pokazete da cete prihvatiti zivot onako kao i svi oko vas. Bas sa svojim celim desavanjima  i onim sto vam donosi. Lenji ste za obaveze, a njih je na pretek.

Stoji da mozete ako hocete, ali vi se stalno izvlacite. Kao da nemate samopouzdanje koje  vam je potrebno. Zato radite  sve sto morate i sta vam je  na umu.Vase obaveze mogu da napreduju, ako ih budete shvatali ozbiljno. Vas niko ne moze nateratina nesto ako sami ne pokusate da se izdvojite.Vas cilj je  da se morate okrenuti  i sabrati.

Nemojte da budete neozbiljni i da  se ponaste kao stranac u sopstvenoj kozi. Suvise ste se opustili i  suvise se  ponasate neozbiljno.Imate  podrsku  svojih bliznjih i na njih se suvise oslanjate.Sada cete se morati da  se uozbiljite, jer ce vam mnogi da prestanu biti podrska.Vise vam nece izlaziti u susret sa vasim novcanim  problemima u koje zapadate svesno.

Moracete da menjate i svoje ponasanje i svoje stavove koji su bili  pogresni. Sada cete shvatiti da morate da pocnete da se hvatate posla i da radite. Vi to mozete, samo ako okrenete list.Ako ne okrenete list, mozete ocekivati svasta. Novcanu krizu i jos svasta…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2