Ako ne okrenu list uskoro, Bikovi  bi mogli da ocekuju svasta…

Ako ne okrenu list uskoro, Bikovi bi mogli da ocekuju svasta…

12. studenoga 2022. 0 By Lala

Ljubav:

Ljubavna situacija  ce se znatno morati da popravi u vasem slucaju. Od vas se ceka da postanete mnogo uporniji i da se srede vase misli i vase emocije. Nemojte sami sebi da otezavate stvari i da se ponasate kao da  niste svesni emocija.Od vas se ocekuje da budete  uporni u svojim nastojanjima da svoju vezu ozvanicite.

Niste ni svesni sta vas ocekuje  i sta je ono sto vas ceka do kraja meseca. Zaljubljeni ste i vreme je da se  ostvarite u svojim ocekivanjima i da se znate da se  zna sta zelite. Vreme je da pokazete svoja osecanja i  da i vas partner  osnazi.Partneru pokazite da vam je stalo i da cete uciniti sve da se  vasa ljubavna situacija popravi.

Planirate da partnera  iznenadite i da vas  on prihvati  i da vam  na znanje da vas voli. Do kraja meseca  cete se ostvariti bar na onom polju koe je osnova za sva druga polja.

Zdravlje:

Vase zdravstveno stanje ce da se malo pokvari, jer cete imati manje glavobolje.Nemojte se ni pitati sta vam je razlog njima, kad znate da je vasa nervoza. Sve vam se izdesavalo brzinski, sve suvise turbulentno, da ste  mogli  da kontrolisete stvari. Samo smanjite nervozu i sve ce biti dobro.

Stranice: 1 2