Cvet koji izaberes sta te ceka na polju ljubavi u narednim danima!

Cvet koji izaberes sta te ceka na polju ljubavi u narednim danima!

12. studenoga 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 1:

Vo koji ste izabrali sliku cveta pod rednim brojem jedan, ovih dana cete se radovati.

Bicve to vase veliko obradovanje, ali ce biti jos vece  zato sto je ono na najlepsem polju zivota, na polju ljubavi.  Dani koji slede donece velike promene u vas zivota vasa ljubav ce biti nesto sto ce se desiti iznenada, i nenadano. Onako neocekivano, kao grom iz vedrog neba, samo susret  i to je to!

Vasa ljubav ce planuti sa jednom osobom koja ce u vas zivot zakoraciti slucajno, bas kao slucajni prolaznik. Susret jedne osobe ce vas uzvisiti, baciti u radost ocekivanja, u zanos ljubavi i srece koju ste  osetili  i koja ce vas poneti, kao list sto vetar nosi.

Vi ste jako nezainterovani za neke slucajne i povrsne veze ali ce vas ta poneti i oduseviti. Vasa ljubav ce se desiti kao ljubav na prvi pogled i ona ce biti ispunjenje vasih zelja.

Velikih i malih, istovremeno svih zelja.Bice to vreme velikh zewlja, velikih ljubavi, i one o kojoj ste cesto sanjali.

Imali ste vi jos neke veze i vezice, bilo je tu ljubavi i osecanja ali i onih lepih desavanja koja se podrazumevaju. Ali ova radost i ovolioka doza ljubavi ce vas oduseviti.

Bice to nesto sto se podrazumeva i u svakom danu veca i jaca. Srecu koju zelite i slutite je obradovanje ma emotivnom polju,i to bas u narednih sedam dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2