Da li ce ovaj TRINAESTI novembar nekima biti srecan dan i kome?

Da li ce ovaj TRINAESTI novembar nekima biti srecan dan i kome?

12. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda cete danas biti mnogo radosniji, u odnosu na prethodne dane. Imacete i razlog da budete. Mali razlog, ali vama jako dovoljno da se radujete. Skromnost vam je vrlina, i zato cete zaista danas da uzivate.

 

SKORPIJA

Ponasate se kao da su vam krivi svi i ceo svet. Ono sto je bilo, bilo je i jednom predjite preko toga. Danas imate sansu da menjate svet, i morate je iskoristiti. Vreme je da vase zalopojke nestanu i da se  okrenete lepsim stvarima.

 

STRELAC

Zalite za jednom osobom, dok vam je u blizini druga. Samo da se okrenu vase misli, i da prestanu da zale onu koja je proslost! Okrenite se buducnosti, pre svega ovom danu. Danas je vreme da budete srecni!

 

JARAC

Cemu to sto ste zaljubljeni, a to krijete od one u koju ste zaljubljeni?Svakog trenutka morate traziti sansu da se radujete i da pokazete svoja osecanja.Tako mozete biti godinama, zato se osmelite i pokazite sta vam je na srcu. Imacete sansu i danas.

 

VODOLIJA

Sada se polako povlacite nazad, ali je malo kasno. Dugo ste svoje zelje i planove cinili ostvarljivim, po cenu svega. Bili ste ponositi a vas ponos vas je kostao, sto niste hteli da date za pravo drugima. Drugi su ispastali, a sada cete i vi sa njima, a svi  zbog vase  greske.

 

RIBE

Srce vam tuce da se ostvari u ljubavi i zelite prici jednoj devici. Zelja vam je da njenu tugu zbrisete sa lica i da joj budete uteha.I ne samo uteha, zelite da joj poklonite srce, i ona vam da uzvrati istom merom.

Stranice: 1 2