Dok Ovan, Skorpija i Strelac nizu poslovne uspehe, neki ce znaci da budu USAMLJENI i NESRECNI…

Dok Ovan, Skorpija i Strelac nizu poslovne uspehe, neki ce znaci da budu USAMLJENI i NESRECNI…

12. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Konacno cete da nizete poslovne uspehe i bice vam  drago zbog toga.Ovi dani ce zaista da budu u vasem znaku, pa se mozete radovati. Sada kada vas je krenulo i zaradjujete za sebe, mozete traziti ljubav jedne osobe.

 

BIK

Niste ni svesni sta vam treba i sta vam je ciniti. Od vas se ocekuje da radite i da budete mnogo azurniji i odgovorniji. Morate se srediti, uozbiljiti i biti daleko bolji i odgovorniji.Neko ce vas voleti zbog toga.

 

BLIZANCI

Vas partner zali za nekim propustenim prilikama, ali mu nista ne vredi. Budite mu uteha i pokazite da ste  vredni  njegove ljubavi. Pokazite da ste vi njegova sansa da nadoknadi sve poropusteno. I da vise necete zaliti ni on, ni vi!

 

RAK

Naredni dani ce da krenu malo boljim tokom. Mada imate neke zelje, verujte da nece biti nemoguce. Od vas se ceka da pokazete da ste  zadovoljni  u danima koji slede. I da cete imati razloga  da budete jos bolje i srecniji.

 

LAV

Vasa emocija je ono sto vas nosi i vreme je da pokazete   da cete je i pokazati. Stanite pred osobu do koje vam je stalo. Samo tako cete da ispunite zelju svoga srca.I da  se u svojoj kozi osecate kao lav.

 

DEVICA

Jos se niste vratili u normalu, a vec odavno pokusavate. Ovim danima zelite da se okrenete u boljem smeru. Samo ako prihvatite ljubav jednog ovna, mogli biste da budete zadovoljni, bas koliko i on. On vam se nada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2