Ovi znaci ce morati da se suoce sa VELIKOM TUGOM! Partner ce im zauvijek OKRENUTI LEDJA!

Ovi znaci ce morati da se suoce sa VELIKOM TUGOM! Partner ce im zauvijek OKRENUTI LEDJA!

12. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je tuga kakvoj se nikada nisu mogli nadati. Voljena osoba pronalazi novu srecu, i svojoj velikoj ljubavi zauvijek govori zbogom.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek znao da se za svoju ljubavnu srecu mora boriti. Vi ste to uvijek i cinili jer vama ljubav vaseg partnera znaci sve u zivotu. Dugo ste zajedno i nikada niste ni pomisljali da jednog dana zajedno necete biti.

Vi ste znali da cete  se uvijek boriti, ali uskoro ce se desiti nesto sto ce vase srce zauvijek slomiti. Istina je da u zadnje vrijeme u vasoj vezi vladaju problemi, ali vi nikada ne mislite nista lose. Nadate se da cete rijesiti te probleme i da ce sve biti kao prije. Nazalost nece, jer problemi nastaju zbog jedne druge osobe koja je ukrala srce vaseg partnera.

Vi vec duze vrijeme imate sumnje da nesto nije kako treba ali uvijek ste se nadali samo dobru. Vama je jako bitno da harmonija vlada u vasoj vezi, mozda ste zvog toga sutjli , mada tako nist trebali postupiti. Vas patner se je zaljubio u jednu drugu osobu koja njegovim mislima ne da mira.

Pred vama su desavanja  koja ce vam slomiti srce jer vas partner ce vama okrenuti ledja  i zauvijek vas ostaviti , a svoju srecu ce zapoceti sa novom ljubavi. Ni sami nece moci shvatiti sta se je desilo jer vi znate da tako nesto sigurno niste zasluzili.

Pred vama su desavanja koja ce vam lomiti srce ali vi ste jak zodijak koji ce se sa tom tugim znati  izboriti. Trebace vremena ali vi cete se izboriti za svoju srecu  jer vi ste svijesni svoje vrijednosti i da samo iskrenu ljubav zasluzujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2