Blizanci do kraja novembra-moguce je da ce vas zivot da se promeni iz korena!

Blizanci do kraja novembra-moguce je da ce vas zivot da se promeni iz korena!

13. studenoga 2023. 0 By Lala

POSAO:

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani  za posao.   Dani tokom kojih cete moci da se posvetite  karijeri, jer  je to ono sto je sada najbolja moguca opcija. Do kraja meseca vam se pruza  prilika da se    ostvarite na polju karijere. Itekako cete imati posla ali  ono sto je jasno jeste da sada ne smete da zapostavite bas nijednu svoju obavezu.  Moguce  je da cete neke stvari odlagati ali imajte na umu  da   ce vas sve to stici, pre ili kasnije. I da vam tek onda nece biti lako,   jer cete imati niz  starih  i dodatne nove obaveze i necete znati sta vas je snaslo.

Jako su male sanse da cete tokom ovog meseca imati vremena za  sebe onoliko koliko bi ste zeleli. No, radite na sebi.Dajte sebi dovoljno vremena   i usudite se da svojim kolegama pokazete koliko ste  sposobni. Nemojte   biti lenji. To vas sada moze kostati mnogo skuplje nego sto mozete i da zamislite.

 

LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je za vas najbolje  da tako i ostane.   Jer, mesec   koji nam  je nastupio nece doneti nista posebno kada je o emocijama rec.

Nema sumnje da cete vi  zeleti da imate necije drustvo ali ono sto moramo da kazemo jeste da  je za vas  bolje da narednih mesec dana budete sami. Tacnije, do kraja meseca, jer se u  zadnjim danima  ovog   meseca u vasem  zivotu desava fatalna promena.Dakle doci ce do susreta koji ce promeniti vase poglede na svet.

Moze se reci da cete  uzivati i  to onako kako niste nikada do sada. Zato  budite spremni na promene   i  do tada  budite strpljivi jer ce  svakako  prava ljubav u vas zivot doci   i to pre nego se nadate.

Mozemo da vam odamo da  je ta osoba rodjena u  znaku raka ili ovna. Istina je da vama ti   zodijaci nisu slicni i da postoji velika razlika u vasim karakterima  Ali, ono sto je jasno jeste da je  ljubav jezik koji svi ljudi na svetu razumeju…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2