Vreme je da NEKIMA SRECA zakuca na vrata, ali ce neki znaci i TUGOVATI…

Vreme je da NEKIMA SRECA zakuca na vrata, ali ce neki znaci i TUGOVATI…

13. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede vase emocije koje gajite prema jednoj osobi. Uskoro cete se radovati  i zato nemojte zaliti truda.Od vas se ceka da pokazete da cete uciniti bas sve. Necete zaliti truda uskoro.

 

BIK

Vasa je ljubav  je ono sto vas je nateralo da se pokrenete. Vasa osecanja trepere u vama i zaljubili ste.Dokaz da ce to biti velika ljubav jeste ono sto vas  je nagnalo da menjate odluke. Vreme je da se menjate z sto stepeni.

 

BLIZANCI

Ako ste mislili da se vama nece desiti neke stvari, varate se. Samo da bude onako kako se ni sami niste nadali! Pred vama su velike promene, ali svakako na bolje. I zato mozete poceti misliti da vas cekaju bolji dani.

 

RAK

Osecate  veliko raspolozenje i nadate se da ce ono da potraje. Neke su stvari krenule na bolje, ali je davno i bilo vreme.Od vas se ocekuje da pred svim apokazete razlog svoga radovanja. Ako je ljubav u pitanju, zasto je krijete?

 

LAV

Jos se drzite vedrim i hrabrima, ali nije vam lako. Verujte da cete uskoro poceti tugovati zbog jedne  izgubljene ljubavi. Necete raci da vam je bila neuzvracena. Voleli ste jedno drugo ali ste obopje pogresili tako sto se se zainatili jedno drugome.

 

DEVICA

Vasa situacija nece biti mnogo bolja. Ali u odnosu na prethodne, naredni dani ce biti mnogo bolji. Cim osetite boljitak, vreme je da se radujete pozitivnim promenama. Bicete zadovoljni i malim promenama, jer ste imali mnogo teske dane.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2