Rak je sada jako tuzan ali ce vrlo uskoro postati miljenik zvezda!

Rak je sada jako tuzan ali ce vrlo uskoro postati miljenik zvezda!

14. studenoga 2023. 0 By Lala

RAK

Oprvan tugom, rastrojen mislima i opterecen obavezama, mada  nikada nije bio, uskoro ce postati miljenik zvezda.

Posao

Previse ste optereceni obavezama i vise ne znate dokle cete ih izvrsavati. Vi ste tako vredni i daroviti, a opet sa druge strane, vucete suvise tesko breme. Mada ste ga vukli uvek  i sada  vam je najteze i ne znate do kada. Osecate se  kako vas izdaje snaga i kako vam srce igra od  bola i umora. Razocarani ste svim i sada ne znate kako cete dalje.

Vi rakovi ste uvek bili i vredni i radni i gledali ste da to uvek cinite na vreme. Vucete i vise nego sto smete i mozete, pravdajuci se da vi to mozete. Sada vec osecate i poledice, ali i veliku zivotnu nepravdu. Mada ste za svoj rad uvek bili  odgovorni i sada cete ga sa istom ozbiljnoscu raditi. Vas u sustini svi vole i svi vam skidaju kapu.

Bas kako vas gledaju i cene, tako i toliko vas sada i zale. Vase ce emocije da budu u skladu sa vasim i srcanim ponasanjem i vasim neznim srcem. Zato sto vas krasi dobrota, i vi cete se i dalje noseni dobrotom, osecati spremnim da uzvratite. Rado ste uvek pomagali svima i rado  cete pomagati i kolegama i prijateljima. Opet, sa druge strane gledajuci, vama je retko ko pokazao da vam to  zna ceniti. Slabo vam se vraca, ali vi niste od onih koji  vagaju.

Do kraja novembra cete morati da svoje radne obaveze ogranicite zbog sebe. Neka svako od vasih kolega preuzme svoje obaveze. Takodje se malo trgnite  i pokazite zube jer cete to i morati. Suvise ste se opteretili a nije sve vas deo obaveza.Do kraja meseca cete morati sebi da olaksate, ali i da se izborite za lepse pozicije.Svakako da ste zasluzili  i da se i vi malo odmorite, a i opustite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2