OVI zodijaci ce PRECI preko svog PONOSA zbog LJUBAVI i PRIJATELJSTVA.

OVI zodijaci ce PRECI preko svog PONOSA zbog LJUBAVI i PRIJATELJSTVA.

14. studenoga 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste vrlo emotivna osoba koja za ljubav cini sve. Vama nije lako kada vas povrijede, ali vi isto tako znate vrlo dobro da oprostite. Ipak, vas ponos vam ne dozvoljava da uvijek predjete preko nekih stavri koje vam se nanesu. Tako je bilo i zadnji put kada vas je jedna vama mnogo draga osoba jako povrijedila.

Slomila vam je srce i vi ste se zarekli da nikada necete oprostiti.

Ali, vase srce je preveliko da bi mogli okruti prema ljudima koje volite. Vi  cete preci preko svog ponosa i osobi koja vas je ipak mnogo povrijedila oprostiti.  Vase prijateljstvo vam je prece od svega, jer vi ste osoba koja za ljubav i prijateljstvo cini sve.

Osoba ste koja ima veliki ponos u sebi,  ali koja nikada nece dozvoliti da joj on bude preci od ljudi koje voli.

Prijateljstvo je sve sto vama daje snagu da nastavite dalje, jer osobe koje volite vama znace sve.

 

RAK

Vi ste osoba koja je uvijek bila mnogo emotivna. Bice ste koje za ljubav cini sve. Kada je ljubav u pitanju ne postoji nista sto za voljenu osobu nebi ucinili.

Osoba ste koja zeli ljubav i koja se za nju zna izboriti. Iza vas je jedan period u kojem vas je voljena osoba mnogo povrijedila. Vase srce je bilo slomljeno, i vi ste se zarekli da tako nesto nikada necete oprostiti. Ipak, tu osobu nikada niste mogli zaboraviti.

Ljubav je nesto sto vama daje smisao za zivot.

Vi cete preci preko svog ponosa. Osobi koja vas je mnogo povrijedila vi cete uspijeti oprostiti. Nikada ta osoba nije  mogla sebi oprostiti sto vas je povrijedlila, ali nikada nije imala ni snage da trazi za oprostaj.

Vi cete oprostiti bivsoj ljubavi jer vama je bitno da osobe koje mozda i vise nisu dio vaseg zivota ostanu bar dio vaseg zivota. Vi cete jos jednom dokazati koliko ste velika osoba koja svoje srce nosi na pravom mjestu.

 

Nastavak na sljdecoj stranici…

Stranice: 1 2