Simbol SUDBINE ti PRORICE BUDUCNOST: Da li ti je sudjena velka sreca ili tuga zbog gresaka iz proslosti?

Simbol SUDBINE ti PRORICE BUDUCNOST: Da li ti je sudjena velka sreca ili tuga zbog gresaka iz proslosti?

14. studenoga 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja sigurno nije savrsena , ali i koja uvijek zna da prizna svoje greske. Nisi neko ko se hvali svojim greskama, vec ti nastojis da iste ispravis. Moramo naglasiti da ni tvoj zivot nije uvijek savrsen. Mnogo toga loseg si prosao u zivotu. Greske koje si pravio nisi pravio namjerno, ali zbog nekih si mnogo patio.

Osoba si koja priznaje svoje greske, ali sudbina tebe nece zbog toga kazniti.

Svaku svoju gresku si nastojao ispraviti i to sudbina pamti. Simbol kojeg si izabrao ne sluti na veliku tugu , jer ti i dan danas pokusavas da ispravis svoje greske. Nisi bez greaka , ali nikada nisi ni pokusavao to da sakrijes. Simbol tebi nece donijeti tugu , mada cete zivot stavljati na iskusenja ti neces nikada ponavaljati greske iz proslosti. Bas zbog toga sto si svjestan svojih gresaka i sto si uvijek nastojao da ih ispravi tebe sudbina nece kazniti.

 

SIMBOL BROJ 2

Greske su se i tebi desavale, ali ti si osoba koja sa svojim greskama nikada nije povrijedila druge. Osoba si koja je mozda i previse emotivna, jer ti zaista nikada ne bi povrijedi odruge ljude. Postujes svakoga , ali naravno to postovanje ocekujes i zauzvrat. Svoje greske koje si pravio u proslosti uvijek si nastojao da ispravis. Osoba si koja nije zasluzila tugu, jer je cijeli svoj zivot nastojala da vodi posteno.

Neke greske nisi mogao zaobici, ali i one su samo dio zivota.

Simbol kojeg si izabrao ne sluti na tugu , jer tvoj zivot je bio pun izazova, ali ti si uvijek nastojao da ga zivis posteno. Iza tebe nisu laka vremena, ali uvijek si pokusavao da ne pravis mnogo gresaka, a posebno da pri tome  nikada nekoga ne povrijedis. Tebe ocekuje lijepa sudbina, jer uvijek si sve radi ona posten i iskren nacin. Osoba si koja je uvijek obracala paznju na tudja osjecanjam zbog toga tebi nikada nije sudjeno da budes kaznjen od sudbine.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2