Utorak, vreme za bolje dane i lepsa desavanja, a jednom za najlepsi dan…

Utorak, vreme za bolje dane i lepsa desavanja, a jednom za najlepsi dan…

14. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da pokazete da ste verni jednom raku.Zasto vas  neko upozorava da mozete lako podleci jednoj drugoj osobi. Ona ce vam se nametati ali morate  pokazati da ste  verni i ad niste avanturista.

 

BIK

Vas osecaj da se morate menjati, uverice vas ovoga dana.Videcete da vam tako nista ne ide. Morate traziti nacin kako da vam krene i sta sta uciniti.Ni ovako vam ne ide  jer ne cinite nista, a inatite se svima.

 

BLIZANCI

Vreme je da shvatite gde ste pogresili i tacno uvidite sta vam je ciniti.Vreme je da se okrenete cinjenicama i da istini pogledate u oci. Danas ucinite sve da sebar malo bolje sagledaju sve mogucnosti.

 

RAK

Ne znate kako, ali svesni ste sta sve morate pozavrsavati. Partner ce konacno da vam pomogne koliko je do njega. Nesto ste zajedno planirali i vreme je da se to i realizuje. Mozda ce nesto da iskrsne sto ce vam biti od pomoci.

 

LAV

Planirate jedan sastanak a  da niste ni svesni  sta ce vas snaci. Neko vas zeli ubediti da je ovo dan  koji ce da bude jedan u nizu. Ne onih obicnih i bezlicnih, vec mnogo lepsih.Pred vama su lepsa desavanja.

 

DEVICA

Vreme je da se  okrenete  prema jednom strelcu koji vas gleda.Bice ovo dan prepun lepih mogucnosti, pa ce vase srce da se raduje. Od vas se ceka  da ih iskoristite za sebe, pa vidite sta vam bude na ruku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2