Ako si u vezi:Izaberi jedan magicni cvijet i saznaj sta ti sledi na polju emocija!

Ako si u vezi:Izaberi jedan magicni cvijet i saznaj sta ti sledi na polju emocija!

15. studenoga 2023. 0 By Lala

Cija je ljubav bila takva a da pre srece nije zadala bol, ili da posle bola niste osetili zrno srece?

Cija je emotivna veza bila onakva a da nije isplela nase zelje sa snovima i mastanjima nase taljubljene duse?

Postoji li srce koje nije moglo da se odupre navali osecanja koja ponesu samo jednom u zivotu, onom pravom i prejakom snagom, i vetrom emocija kojima nismo kadri da se odupremo?

Retko da postoji srcce koje nije volelo i koje ne zna da voli , a da nije i volelo i patilo, i plakalo i radovalo se istovremeno.I vi sami, nasli ste se u slicnoj situaciji i sada nste sigurni sta vam sledi.

Zaljubljeni ste u nekoga i volite nekog a da niste svesni da li on voli vas i koliko? I cak i da vas sada ne voli, da li ce kasnije da vas zavoli i da li ce biti spremn da sa vama nadje parce svoga mesta , po ovom nebeskom kapom.

Ali ne sa nekim drugim, nego samo sa vama?  Sada ste u vezi i evo prilike da nadjete neke odgovore na stanje svoje trenutne i sadasnje emotivne veze.

Izaberi jedan ponudjeni cvet i saznaj sta te ceka i kako ce se zavrsiti ova veza u kojoj ste sada!

AKO STE IZABRALI MAGICNI CVET  BROJ 1

Vi koji ste izabrali slku magicnog cveta pod rednim brojem jedan jedan, izabrali ste srecu. Desila vam se velika i van vremenska ljubav.

Ljubav koja je poput one prave i fatalne, koja se jednom rodi i jednom  traje i zivi tako intezivno! Van vremena i van prostora,  ostali ste zarobljeni  od trnutka susreta, do sada. Oboje ste se sreli, prepoznali i zavoleli, bez poznastva, bez vremena upoznavanja.

Tako ste postali opijeni osecanjima i sve je teklo nekom cudnom i neobjasnjivom magijom. Oboje ste voleli isto, ludo i neponovljivo, ali uzajmno deleci sve emocije.

Vasa ljubav je pocela da se kruni, jer je trajala, brzo je buknula i brzo sagorela.Vama sledi bolan ljubavni kraj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2