Blizanci i Bikovi se INATE dok Rakovi trpe, Sterelac mora da spusti loptu, a Devica da zbaci masku…

Blizanci i Bikovi se INATE dok Rakovi trpe, Sterelac mora da spusti loptu, a Devica da zbaci masku…

15. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kuda i kako, a obaveze cine svoje. Vreme je da podjete za njima i da ih ne gomilate.Od vas se ceka da budete mnogo uporniji nego ste bili do sada.Tako ce  da se vide vasi rezultati, i da se radujete.

 

BIK

Inatite se, a da niste ni svesni  da to trpi jedna osoba koja vas voli.Volite i vi nju, ali  nikako da zauzdate svoj inat. Zelite na pogresan nacin da ostvarite nesto, a svesno gubite poene. Sve trpi jedan blizak rak, a ni  vama nije bolje.

 

BLIZANCI

Odavno citate i nikako da do kraja ocitate  lekciju jednom biku. Tera vas inat i nikako ne odustajete  od njega. On misli da ga ne volite, a vi hicete biti neko ko je mnogo pametniji od svih. Tako cinite nepravdu jednom raku sa kojim ste vezani.

 

RAK

Vasa ljubav je nemerljiva i nema cenu, ali ce vam sada pokazati tezinu. Sve sto osecate doci ce vam kao veliki teret koji vucete i prema blizancu i biku koji su vam bliski. Kao da ste most koji mora da ih spaja i odrzava u bilo kakvom kontaktu.

 

LAV

Nikako da se osetite bolje  u situaciji koja vas vodi napred. Vreme je da budete mnogo bolji i radosniji zbog svega sto vam se desava. I da se radujete sto ce vas uskoro pogledati sreca u susretu sa nekim.

 

DEVICA

Vreme je da zbacite masku iza koje se krijete. Pustite srcu da vas ono vodi, ma gde vas odvelo. Verujte da ce vam biti daleko bolje nego  sto je sada.Nemojte da glumite da ste tako jaki, kada ste i tuzni i usamljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2